„Sub aceeași stea” debutează pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Sub aceeași stea debutează pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 09/06/2014, 18:07
Actualizat: 01/02/2019, 19:40

Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster (Shaileen Woodley), în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se știe, a fost bolnavă „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters (Ansel Elgort), suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de sprijin unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra cronometru în care învață ce înseamnă să iubești. Din distribuția filmului mai fac parte Willem Defoe și Laura Dern.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Filmul „Maleficent”, cu Angelina Jolie în rolul principal, a pierdut poziția de lider și se situează pe locul al doilea, cu încasări de 33,5 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Peter Stromberg, reprezintă o ecranizare live-action a celebrului basm „Frumoasa din pădurea adormită”, prezentat din punctul de vedere al personajului negativ, interpretat de Angelina Jolie.

Pe locul al treilea se situează filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D”, de Doug Liman și cu Tom Cruise în rolul principal, cu încasări de 29,1 milioane de dolari. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor. Deși este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.

Locul al patrulea în box office este ocupat de filmul „X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut”, de Bryan Singer, cu încasări de 14,7 milioane de dolari. Cea mai experimentată echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală „X-Men” se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de „X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class” (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X. Din distribuție fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult și Hugh Jackman.

Comedia „Urma scapă turma/ A Million Ways to Die in the West”, în care Seth MacFarlane joacă rolul unui fermier din Vestul sălbatic, se situează pe locul al cincilea, cu încasări de 7,1 milioane de dolari. Din distribuția acestei comedii western mai fac parte Amanda Seyfried, Charlize Theron și Liam Neeson.

Filmul de acțiune „Godzilla 3D”, de Gareth Edwards, a coborât două poziții și ocupă locul al șaselea, cu încasări de 5,9 milioane de dolari. În această producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, regizorul Gareth Edwards („Monștrii”) prezintă o poveste impresionantă despre curaj și armistițiu în fața forței copleșitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuția filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza „Kick-Ass”), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe („Ultimul Samurai”, „Începutul”), Elizabeth Olsen („Martha Marcy May Marlene”), laureata premiului Oscar Juliette Binoche („Pacientul englez”, „Cosmopolis”), Sally Hawkins („Blue Jasmine”), David Strathairn („Noapte bună și noroc!”, „Moștenirea Bourne”) și Bryan Cranston („Argo”, „Breaking Bad”), câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur.

Comedia „Vecini de coșmar/ Neighbors”, cu Seth Rogen și Zac Efron în rolurile principale, a pierdut două poziții și a ajuns pe locul al șaptelea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. Viața unui tip cât se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care dorește doar să aibă parte de liniște în propriul cămin, alături de soție și de bebelușul lor, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frății ai cărei membri sunt scăpați de sub control și nu se dau înapoi de la nicio distracție și farsă. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii frăției (Zac Efron), care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului pașnic, care nu știe cum să ia atitudine pentru a-și proteja intimitatea.

Comedia „Din greșeală împreună/ Blended”, cu Adam Sandler și Drew Barrymore, a coborât trei locuri și a ajuns pe poziția a opta, cu încasări de 4 milioane de dolari. După un „blind date” dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui și cei doi băieți ai ei, într-o stațiune de lux din Africa de Sud. Astfel, provocările vieții în sălbăticie îi vor determina pe eroi să își mai dea o nouă șansă.

Filmul „Chef”, de Jon Favreau, se menține pe locul al nouălea, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Jon Favreau), care își pierde postul de maestru bucătar la un restaurant cunoscut. Întâmplarea este un dezastru pentru Cal, dar alături de fosta soție (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis în remorca unei camionete.

Lungmetrajul „Million Dollar Arm”, de Craig Gillespie, se situează pe locul al zecelea, cu încasări de 1,8 milioane de dolari, de vineri până duminică. Un impresar sportiv (John Hamm), care organizează meciuri de baseball, adoptă o strategie neconvențională de recrutare pentru a forma o echipă de baseball care să joace în Major League, alcătuită din jucători indieni de cricket talentați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
NOILE REGULI la care sunt obligaţi românii în Schengen. Se aplică din 31 martie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Părinții Andreei Morega au clacat la înmormântarea singurului lor copil. Cei doi abia s-au putut...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii