„Supervelionul” ProFM: Peste 30.000 de spectatori au petrecut cu Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj

Supervelionul ProFM: Peste 30.000 de spectatori au petrecut cu Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj
Seara de Anul Nou a adunat la Supervelionul ProFM peste 30.000 de oameni, care au venit in Piața Revoluției să petreacă, să asculte muzică și să se distreze alături de DJ-ii ProFM, în calitate de maeștri de ceremonie ai serii, și de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj și concurenți la Vocea României
Publicat: 01/01/2013, 10:53
Actualizat: 29/03/2019, 12:33

Seara de Anul Nou a adunat la Supervelionul ProFM peste 30.000 de oameni, care au venit in Piața Revoluției să petreacă, să asculte muzică și să se distreze alături de DJ-ii ProFM, în calitate de maeștri de ceremonie ai serii, și de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj și concurenți la Vocea României

„Joy division-ul ProFM, reprezentat la fața locului de George Vintilă, cu o tradiție de 16 ani în prezentarea concertului din centrul Bucureștiului, de Marius Onuc și de Mădălina Vintilă, a dus la capăt ceea ce nu a reușit apocalipsa: a îngropat anul 2012 și nu oricum, ci cu multă veselie, confetti, artificii și super hituri interpretate de cei mai iubiți artiști români. Cei care au ales să treacă în noul an într-o zi de marți, 2013, cu ProFM, și au urmărit concertul la ProTV, live la MTV și pe Voyo, nu au avut cu siguranță ghinion alături de cei 14 cantăreți și trupe, cărora li s-a alăturat și baletul lui Edi Stancu”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Patru dintre foștii concurenți ai emisiunii „Vocea României” au dat startul la ora 20:30: Max Dragomir, Laura Gherescu, David Bryan și bineînțeles câștigătoarea acestui sezon – Julie Mayaya. Ea a impresionat publicul cu interpretarea pieselor „Something”s got a hold on me” si „Rolling (Proud Mary)”.

„Aceasta este prima mea ieșire în public, primul meu concert de când am câștigat Vocea României. Totodată este și prima dată când cânt în fața unui public atât de numeros, în aer liber. Am avut emoții foarte mari înainte de concert, la fel ca în emisiune, dar este incredibil că, tot ca atunci, imediat ce am urcat pe scenă, au dispărut toate. Nici măcar frigul nu l-am mai simțit iar experiența pe care am trăit-o în Piața Revoluției a fost senzațională”, spune Julie.

Daryela, Meena K, Connect-R, Anya au continuat petrecerea în Piața Revoluției. Aflat la început de drum, după cum declara chiar el, Cristi Minculescu a oferit publicului un super recital cu trupa Lotus, spunând că a făcut repertoriul astfel încât să fie mulțumiți toți cei prezenți, mai multe generații care au venit petrecere.

„Invitația ProFM este importantă și benefică pentru noi, trupă nouă”, a spus artistul, iar publicul i-a răsplătit din plin prestația, fredonând fiecare piesă.

Dacă pentru Julie Supervelionul ProFM a fost o premieră, trupa Voltaj este deja veterană. Ea le-a spus tuturor „Povestea oricui”, „Lumea e a mea”, „Mi-e dor de” și „Dă vina pe Voltaj”.

„De cel puțin 10 ani suntem prezenți alături de ProFM, aici în Piața Revoluției și ca de fiecare dată a fost o seară frumoasă”, a spus Călin Goia, care nu crede în superstiții și care intra în noul an plin de voie bună, mai ales că 2013 este departe de a fi unul ghinionist pentru Voltaj. „Ne pregătim să filmăm videoclip pentru noul single, iar din aprilie vom porni într-un turneu în 12 orașe din țară”, a adăugat artistul.

DJ-ii ProFM au decretat în noaptea dintre ani că „Joy is for free”. Însă un alt artist cu vechime pe scena din Piața Revoluției a continuat să susțină și că „Love is for free”. Smiley i-a convins pe toți că „Oficial îmi merge bine” și a cântat „Preocupat cu gura ta”, „Dead men walking”, „Am bani de dat” și cel mai recent hit „Cai verzi pe pereți”.

Și fanii serialului „Pariu cu viața” au avut motive de bucurie. Dar, de această dată ei nu au auzit piesele trupei LaLa Band ci pe cele din repertoriul solo atât al Alinei Eremia, cât si al lui Sore, care au electrizat, pe rând, publicul cu vocile lor.

„Atmosfera a fost incendiară, iar spectatorii – dornici de distracție. Mă bucur că am fost pe scenă și că am avut șansa să interpretez pentru primă dată în noaptea dintre ani, piesele mele solo”, a spus Alina. „Deși am mai cântat la Revelionul ProFM anul trecut, de această dată este diferit. Sau Different”, a adăugat Sore, al cărei hit se bucura de foarte mult succes.

Atât cei prezenți în Piața Revoluției, cât și telespectatorii ProTV și MTV dar și abonații Voyo au respectat tradiția și au trecut în 2013 împreună cu Loredana, care a încheiat petrecerea cu un super concert, care a conținut și noul single „Sukar” de pe albumul „Dragoste”.

„Mă bucur că de 15 ani mă aflu la km 0 al libertății și în locul în care generația mea a luptat pentru o lume liberă. Mă copleșește de fiecare dată când cânt aici, în Piața Revoluției, faptul că ne putem aduna atât de mulți să dansăm, să ne bucurăm împreună de viitor, de muzică, să simțim și să gândim liber”, a declarat Loredana la finalul concertului.

Gazdele serii au încheiat noaptea și au început anul 2013 cu un super tonus marca „Legalize Joy”, în ciuda frigului.

„Acesta a fost a doua mea experiență pe scena și am avut din nou plăcerea de a fi alături de colegi, de prieteni și de ascultătorii ProFM la intrarea în 2013. Mă bucur că atâția oameni au venit să petreacă această noapte cu noi, chiar dacă mercurul din termometre a coborât mai mult decat anul trecut „, a spus Mădălina Vintilă.

„Eu aâit vreau să vă spun: nu sunt superstițios, că nu aduce noroc. Iar dacă aș fi avut vreo superstiție, aceasta a dispărut clar cu această noapte, a Supervelionului ProFM”, a încheiat Marius Onuc.

(Serviciul FOTO al Agenției MEDIAFAX vă pune la dispoziție imagini)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern