Supraviețuire miraculoasă, după ce un bolid a intrat cu totul în camera în care dormea

Publicat: 18/10/2012, 00:56
Actualizat: 15/07/2016, 15:42

Un băiat de 15 ani din Norfolk, Marea Britanie se poate considera cu adevărat norocos, el scăpând viu și nevătămat după ce un șoferul unui Audi a intrat cu mașina, prin peretele casei, în dormitorul în care se afla, scrie Daily Mail.

Ben London dormea când, în miezul nopții, s-a trezit într-un nor de praf și cu ușa de la garderobă peste el, mobilierul solid protejându-l de zecile de cărămizi care au căzut în încăpere după ce mașina a spart peretele casei.

Tim Stewart

„Am crezut că s-a prăbușit acoperișul și că sunt grinzi peste mine. Nu am putut să văd foarte mult în jur, din cauza prafului.” povestește Ben.

Inginerii sosiți la locuința familiei confirmă că băiatul trăiește printr-un miracol, el riscând să moară sub o greutate de o tonă și jumătate de cărămizi și moloz. De altfel, mașina s-a oprit la doar un metru și jumătate de patul adolescentului, după ce șoferul a pierdut controlul, într-o curbă. Specialiștii au recomandat totodată proprietarilor să lase mașina unde se află, până la efectuarea reparațiilor, întrucât a fost afectată structura de rezistență a casei iar scoatere autoturismului ar putea produce prăbușirea completă a locuinței.

Tim Stewart

Șoferul se afla în mașină cu alți trei pasageri, unul dintre ei având răni ușoare la cap. Pagubele produse de vitezoman sunt de zeci de mii de lire sterline. El a fost arestat, fiind bănuit că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Fericit că a scăpat cu bine, Ben are totuși o nemulțumire: „Ar fi putut măcar să ne plătească pentru locul de parcare.”

Tim Stewart

Tim Stewart

Tim Stewart

Tim Stewart

Tim Stewart

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase