Surpriză de proporții pentru acești trei prieteni care au călătorit 100 de km ca să viziteze Muzeul de Artă din Philadelphia

Redactor:
Mădălina Chițu
Surpriză de proporții pentru acești trei prieteni care au călătorit 100 de km ca să viziteze Muzeul de Artă din Philadelphia
Trei tineri veniți de la aproape 100 de kilometri depărtare să viziteze Muzeul de Artă din Philadelphia s-au întâlnit cu actorul Sylvester Stallone.

Un grup de trei tineri ce se aflau în fața Muzeului de Artă din Philadelphia, sâmbătă, au avut surpriza vieții lor: s-au întâlnit cu actorul Sylvester Stallone, notează Yahoo News. Aceștia se întreceau pe scările instituției de cultură, când la un moment dat au dat nas în nas cu actorul care a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Rocky, din filmul cu același nume.

Foto: Yahoo News // Selfie-ul pe care Sylvester Stallone l-a făcut cu trei prieteni

„Ne-a spus: ‘Sunteți rapizi. Mă faceți să arăt rău!””, a povestit Peter Rowe, unul dintre tinerii care s-a întâlnit cu actorul. Apoi, actorul a făcut un selfie cu cei trei.

Yahoo News scrie că Stallone a făcut cunoscute treptele Muzeului de Artă din Philadelphia în filmul Rocky, în care era prezentată povestea unui boxer pe nume Rocky Balboa , iar eroul se antrena pentru meciuri pe scările acestui muzeu.

Peter Rowe, Jacob Kerstan și Andrew Wright, cei trei prieteni care s-au întâlnit întâmplător cu actorului de la Hollywood, veniseră de la apropae 100 de kilometri de Philadelphia special să viziteze muzeul.

Inchide