„Taken 2: Teroare în Istanbul” a fost lider în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Taken 2: Teroare în Istanbul a fost lider în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 16/10/2012, 17:29
Actualizat: 29/03/2019, 16:52

Filmul „Taken 2: Teroare în Istanbul” a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 974.647 de lei și 52.047 de spectatori, informează Asociația Film România.

Cea de-a doua parte a aventurilor fostului agent CIA Bryan Mills (Liam Neeson) – o continuare a filmului „Taken: Teroare în Paris” – este distribuită în România de MediaPro Distribution, în 31 de cinematografe, și a surclasat filmul de acțiune „Looper: asasin în viitor”, cu Bruce Willis și Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, liderul box office-ului de săptămâna trecută. Regizat de Olivier Megaton, „Taken 2: Teroare în Istanbul” promite să cucerească definitiv publicul românesc cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată și un tată instruit să facă față oricărei situații. În Paris, mafia albaneză a făcut greșeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills. Astăzi, în timp ce-și plâng morții, albanezii caută răzbunare și-l atacă direct pe acest fost agent CIA „înzestrat cu abilități speciale”.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat „Looper: Asasin în viitor”, care a avut încasări de 189.908 lei și 9.863 de spectatori. Acțiunea din filmul „Looper: Asasin în viitor” se desfășoară într-o perioadă în care călătoria în timp este ilegală și deci disponibilă numai pe piața neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp, când un ucigaș plătit – așa cum este și Joe (Joseph Gordon-Levitt) – așteaptă să lichideze ținta. Joe câștigă bine și viața lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul și să scape de ucigaș, așa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Pe locul al treilea în topul preferințelor publicului românesc s-a poziționat „Aventurile lui Sammy 2” 3D, care a avut încasări de 151.218 lei și 8.034 de spectatori. Cele mai simpatice și mai curajoase broscuțe țestoase se întorc pe marile ecrane, oferind atât copiilor, cât și părinților o experiență 3D mai fascinantă ca niciodată. În „Aventurile lui Sammy 2”, cele două țestoase, Sammy și Ray, îi vor călăuzi pe „nou-născuții” Ricky și Ella în primul lor drum spre mare. Din senin, însă, un braconier îi capturează și îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turiști. Acolo îl întâlnesc pe căluțul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare.

Pe poziția a patra s-a clasat filmul „ParaNorman”, care a avut încasări de 100.209 lei și 5.085 de spectatori. În „ParaNorman”, un orășel este asediat de zombie, cine poate fi chemat în ajutor decât Norman (vocea fiind asigurată de Kodi Smit-McPhee), un băiețel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morți. Dar, pentru a salva orașul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare și, cei mai răi dintre toți, adulții idioți ai locului. Dar acest tânăr îmblânzitor de spirite rele se va vedea nevoit să-și desfășoare activitățile paranormale până dincolo de limitele lumești.

Pe locul al cincilea s-a clasat „Terapie de cuplu/ Hope Springs”, o comedia romantică în care rolurile principale sunt jucate de Meryl Streep și Tommy Lee Jones, ce interpretează un cuplu în vârstă care încearcă să readucă scânteia în căsnicia lor. Filmul a avut încasări de 68.259 de lei și 3.317 spectatori.

În total, în weekend, cinematografele românești au avut încasări de 2.044.839 de lei și 108.611 spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro