• Publicat:
Magazin

Tânără cu probleme psihice, ucisă și îngropată în ciment de vecinul ei. Victima era un fotomodel în devenire și a bătut la ușa greșită

O tânără care aspira la o carieră de fotomodel a fost ucisă și îngropată în ciment. Esmeralda Gonzalez avea 24 de ani și familia a dat-o dispărută în data de 31 mai, după ce fratele ei a descoperit că o persoană necunoscută răvășise apartamentul femeii din Las Vegas.

Poliția cred că rămășițele fetei au fost puse într-o cutie de lemn, umplută apoi cu ciment, pe care criminalul a abandonat-o în deșertul Nevada.

Vecinul femeii, Christopher Prestipino, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat pentru crima odioasă, scrie thesun.co.uk.

Procurorii cred că acesta a încercat din răsputeri să scape de cadavrul Esmeraldei, după ce a strangulat-o în casa lui, situată la doar 150 m de locuința victimei.

Esmeralda, care avea probleme psihice, a fost ținută captivă în casa lui Prestipino, o perioadă „îndelungată” de timp, înainte ca acesta să decidă să o ucidă.

Prestipino i-a dat fetei metamfetamină, înainte să o lege de un pat, au precizat autoritățile.

Un martor a povestit cum Esmeralda a amenințat că va suna la poliție, pentru a-l denunța pe Prestipino, care îi dădea droguri.

Bărbatul a dezlegat-o și victima l-a lovit cu pumnul în față. Prestipino a încercat apoi să o strângă de gât, dar ulterior femeia „s-a trezit”.

Anchetatorii cred că, mai târziu, Gonzalez a fost otrăvită cu spray de curățat geamuri.

Prestipino a închiriat apoi o remorcă U-Haul, pentru a căra cadavrul în deșert.

Remorca a fost abandonată în apropierea trupului neînsuflețit al fotomodelului.

La un moment dat, Prestipino a fugit în Belize, dar a revenit în Las Vegas, vineri, unde a fost arestat.

Prietena lui de 31 de ani, Lisa Mort, ar fi complice la crima sadică. Nu se știe exact cum a ajuns Esmeralda la casa lui Prestipino.

Vecinii au văzut-o pe fată în lenjerie intimă și cu tocuri înalte, cerând să fie luată la ocazie.

Aceștia precizează că ea era „dezorientată” și a încercat să intre într-o casă străină.

Femeia a încercat să deschidă ușa unei case, care se află la 300 de metri de casa presupusului criminal.

„Proprietarii s-au trezit și au avertizat-o pe Esmeralda că se află la adresa greșită”, a declarat procurorul.

În iulie, un informator a declarat că Esmeralda a fost la casa lui Prestipino. Pontul a venit la două luni după ce femeia a fost dată dispărută de familie.

Foto: Captură

Inchide