Tatăl cântăreței Mary J. Blige, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de o fostă iubită

Tatăl cântăreței Mary J. Blige, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de o fostă iubită
Publicat: 24/01/2014, 17:54
Actualizat: 21/03/2014, 13:10

Thomas Blige, tatăl cântăreței R&B Mary J. Blige, a primit, joi, trei lovituri de cuțit, dintre care una în zona gâtului, din partea unei foste iubite, după o ceartă ce a avut loc la domiciliul bărbatului, din statul american Michigan, informează dailymail.com.

Conform datelor furnizate de publicația Battle Creek Enquirer, poliția a fost chemată la locul incidentului. În apartamentul bărbatului au fost găsite victima și cuțitul folosit în timpul atacului.

Fosta iubită a lui Thomas Blige a fost arestată de polițiști. În apartamentul femeii, aflat în același complex rezidențial ca și cel al victimei, au fost găsite hainele pătate de sânge pe care aceasta le-a purtat în timpul incidentului.

Thomas Blige, în vârstă de 63 de ani, a fost transportat la Spitalul Metodist Bronson, din Kalamazoo, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale, iar joi seara era încă în stare critică.

Incidentul a avut loc atunci când bărbatul și-a văzut fosta iubită tăindu-i cauciucurile mașinii. După ce i-a atras atenția, el a fost înjunghiat.

Conform sergentului Jim Martens, după incident, atât femeia care a săvârșit atacul, cât și victima s-au întors în propriile apartamente.

Femeia a fost acuzată de „atac și tentativă de omor”, iar procesul va avea loc vineri, la tribunalul districtual din Calhoun.

Pe parcursul celor 15 ani de carieră, Mary J. Blige a lansat pe piață nouă albume și a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat în anul 2011, se numește „My Life II… The Journey Continues (Act 1)”. Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane – „R&B”, „Rap” și „Pop & Gospel”.

În octombrie 2013, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, „A Mary Christmas”, produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli și Rod Stewart.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase