Tatăl lui Beyoncé face declarații incredibile despre trecutul fiicei sale: Avea 16 ani și era în turneu. M-a sunat plângând

Tatăl lui  Beyoncé face declarații incredibile despre trecutul fiicei sale: Avea 16 ani și era în turneu. M-a sunat plângând
Publicat: 11/12/2019, 17:23

Mathew Knowles – care era managerul trupei fiicei sale Destiny’s Child – spune că incidentul a avut loc atunci când cele două grupuri au făcut turnee împreună la începutul anilor 2000 și că a trebuit să-i „scoată pe băieți din autobuz” pentru a calma situația.

Fără să-i numească pe presupuții făptași, Matthew a declarat pentru Vlad TV: „Acum, amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar și o obligație în fața legii.

„Am primit un telefon de la Kelly și Beyoncé în care se plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles.

Destiny’s Child a fost o trupă americană de R&B și pop. Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care consta în Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, și Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio.

Trupa Destiny’s Child a vândut 100 de milioane de discuri în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase