• Publicat:
Magazin

„Telefonul m-a făcut să fiu gay. E vina voastră”. Ce acuzații face un utilizator de iPhone care a dat în judecată compania Apple

„Telefonul m-a făcut să fiu gay. E vina voastră”. Ce acuzații face un utilizator de iPhone care a dat în judecată compania Apple
Un utilizator de iPhone din Rusia a dat în judecată compania iPhone sub acuzația că aceasta l-a transformat în mod indirect într-o persoană gay.

Potrivit informațiilor apărute în social media rusească, bărbatul „ar fi rămas blocat într-o relație cu o persoană de același sex” după ce ar fi primit criptomoneda greșită într-o aplicație pe care și-a instalat-o pe telefon în 2017.

Bărbatul, al cărui nume pare a fi D. Razumilov, pretinde că a primit de la un necunoscut 69 GayCoins  – o criptomonedă pentru persoanele care aparțin comunității LGBT.

Transferul ar fi fost însoțit de mesajul: „Nu spune nu până când nu încerci”. Și se pare că bărbatul a încercat și a ajuns astfel să aibă o relație cu o persoană de același sex.

„M-am gândit, într-adevăr, că n-am cum să judec ceva înainte de a-l fi încercat. Așa că m-am decis să încerc o relație gay”, a scris D. Razumilov în plângerea oficială.

„Pot spune că după 2 luni am o relație intimă cu o persoană de același sex și nu pot să îi pun stop. Am un iubit și nu știu cum să le explic asta părinților mei. După ce am primit mesajul menționat mai sus, viața mea s-a schimbat în totalitate și nu va mai fi la fel niciodată. Apple m-a manipulat să devin gay. Schimbările acestea m-au afectat moral și mental”, a continuat acesta.

Avocatul bărbatului a declarat pentru media locală rusească faptul că procesul este unul foarte serios iar întreaga situația l-a afectat foarte mult pe clientul său, mai ales că Apple nu a luat nicio măsură.

D. Razumilov solicită compensații în valoare de 15.300 de dolari iar procesul este programat pentru 17 octombrie.  

 

 

 

 

Inchide