„The Lego Movie”, lider în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv – TRAILER

The Lego Movie, lider în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv - TRAILER
Publicat: 18/02/2014, 11:04
Actualizat: 03/02/2019, 11:07

În orașul unde totul este fantastic, plin de entuziasm și zâmbete, Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calități excepționale, Emmet ajunge în centrul atenției după ce primește din greșeală titlurile de „persoană extraordinară” și „salvatorul planetei”. Astfel, pornește într-o călătorie plină de aventuri pentru a opri distrugerea omenirii, pusă la cale de nemilosul Lord Business. Deși este complet nepregătit pentru misiune, mai mulți supereroi îndrăgiți îi vor sări în ajutor.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Filmul de dragoste „About Last Night”, de Steve Pink, Kevin Hart, Michael Ealy și Paula Patton, debutează direct pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 27 milioane de dolari. Filmul are la bază piesa scrisă de David Mamet, în 1974, „Sexual Perversity in Chicago”, și este un remake al peliculei cu același nume din 1986. Filmul urmărește îndeaproape două cupluri de îndrăgostiți, de la iubirea care abia se înfiripă până la primele conflicte și încercări din lumea reală, cu care se confruntă toți îndrăgostiții.

Filmul „RoboCop”, de José Padilha, intră în clasament pe locul al treilea, cu încasări de 21,5 milioane de dolari. Acțiunea filmului este situată în anul 2029, când conglomeratul multinațional OmniCorp a devenit centrul roboticii. Dronele lor câștigă războaiele americane pe tot globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soț iubitor, un bun tată și un bun polițist, făcând tot ce-i stă în putință să stăvilească valul de infracțiuni și corupție din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita știință a roboticii pentru a salva viața lui Alex. El revine apoi pe străzile orașului său drag dotat cu noi abilități, însă trebuie să facă față unor probleme cu care omul obișnuit nu s-a confruntat niciodată până acum.

Filmul „Eroii monumentelor/ The Monuments Men”, regizat de George Clooney, care este și scenarist al peliculei, se situează pe locul al patrulea, cu încasări de 15 milioane de dolari. În acest film, turnat în Germania, o unitate specială compusă din șapte directori, conservatori ai muzeelor și istorici din artă, primește din partea Aliaților ordinul de a găsi operele de artă confiscate de naziști în spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept. Alături de George Clooney, în această peliculă joacă Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett și John Goodman. Filmul este bazat pe cartea „The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History”, de Robert M. Edsel, ce reconstituie misiunile, în cea mai mare parte benevole, efectuate de „Monuments Men”, bărbați, femei și copii din 13 țări, pentru salvarea unui număr cât mai mare de opere de artă.

Pe locul al cincilea se situează „Îndrăgostiți pentru totdeauna/ Endless Love”, de Shana Feste, cu încasări de 13,3 milioane de dolari. Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade (Gabriella Wilde) provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul David (Alex Pettyfer). Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

Comedia „Un polițist și jumătate/ Ride Along”, din a cărei distribuție face parte și actorul român Dragoș Bucur, se situează pe locul al șaselea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari. În noua producție a regizorului Tim Story, care a realizat comedia „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat/ Think Like a Man” (2012), un tip căruia-i turuie gura încontinuu (Kevin Hart) ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist căruia-i sare țandăra foarte ușor (Ice Cube). Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui.

Filmul „Poveste de iarnă/ Winter’s Tale”, de Akiva Goldsman, cu Jessica Brown Findlay și Colin Farrell în rolurile principale, debutează în clasament pe locul al șaptelea, cu încasări de 7,7 milioane de dolari. Într-o noapte de iarnă, Peter Lake (Colin Farrell), un lăcătuș priceput, încearcă să dea o spargere la o vilă care arată ca o fortăreață. Deși aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasă. Astfel ia naștere povestea de dragoste între Peter, un spărgător irlandez de vârstă mijlocie, și Beverly Penn (Findlay), o tânără aflată pe moarte, o iubire care dezvăluie incredibilul destin comun care leagă cele două personaje. De la New Yorkul feeric, din vremuri de mult apuse, până la orașul modern al zgârie-norilor, filmul „Poveste de iarnă” înfăptuiește miracole și unește destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă destinul remarcabil care îl așteaptă.

Filmul de animație „Frozen/ Regatul de gheață”, regizat de Chris Buck și Jennifer Lee, ocupă locul al optulea în clasament, cu încasări de 5,8 milioane de dolari. Atunci când o profeție malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul „Regatul de gheață” sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel și Josh Gad. Pe 1 februarie, acest film a fost desemnat cel mai bun film de animație, la cea de-a 41-a gală Annie Awards, din Los Angeles, distincții ce recompensează cele mai bune producții animate de cinema și televiziune.

Filmul de război „Supraviețuitorul/ Lone Survivor” se situează pe locul al nouălea, cu încasări de 4 milioane de dolari. Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, „Supraviețuitorul” îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) și pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch și Ben Foster), surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri și o urmărire pe jos, cei mai mulți membri ai echipei sunt uciși, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria sa operațională.

Comedia „Acel moment penibil/ That Awkward Moment”, de Tom Gormican, ocupă locul al zecelea în box office, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. Filmul surprinde trei prieteni (Michael B. Jordan, Miles Teller, Zac Efron) aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se confruntă cu acel moment delicat care îi face să se întrebe, mai devreme sau mai târziu: „Deci… încotro se îndreaptă chestia asta?”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O teorie controversată răstoarnă tot ce știam despre Univers. Am trăi, de fapt, într-un vid...
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
CHINURILE prin care a trecut vedeta pentru a avea copii. Doctorii nu-i dădeau șanse să...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Apare o nouă obligație în România. Se aplică în toate magazinele și restaurantele, fără excepție
Traiul românilor, tot mai dificil. Ce scumpiri vor urma
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Copacii care au supraviețuit bombei atomice lansate asupra Hiroshima
×