„The Lego Movie”, lider în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână consecutiv

The Lego Movie, lider în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână consecutiv
Publicat: 24/02/2014, 14:42
Actualizat: 27/03/2019, 03:31

În orașul unde totul este fantastic, plin de entuziasm și zâmbete, Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calități excepționale, Emmet ajunge în centrul atenției după ce primește din greșeală titlurile de „persoană extraordinară” și „salvatorul planetei”. Astfel, pornește într-o călătorie plină de aventuri pentru a opri distrugerea omenirii, pusă la cale de nemilosul Lord Business. Deși este complet nepregătit pentru misiune, mai mulți supereroi îndrăgiți îi vor sări în ajutor.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Filmul de acțiune „Condamnat să ucidă/ 3 Days to Kill”, cu Kevin Costner și Amber Heard în rolurile principale, debutează direct pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Kevin Costner interpretează rolul lui Ethan Runner, un spion internațional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoși răufăcători. Chiar dacă Ethan intenționează să renunțe la carieră pentru a se reapropia de soția (Connie Nielsen) și fiica lui (Hailee Steinfeld), eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist care pregătește un atentat în care ar putea muri mii de oameni, în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile.

Filmul „Pompeii 3D”, de Paul W.S. Anderson, intră în clasament pe locul al treilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. În anul 79 î.e.n., Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorința de a câștiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), fiica unui negustor înstărit, care a fost forțată de tatăl ei să accepte căsătoria cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieși cât mai repede din arenă, pentru a-și salva iubita, înainte ca orașul să piară sub lava încinsă.

„RoboCop”, de José Padilha, coboară o poziție și ajunge pe locul al patrulea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari. Acțiunea filmului este situată în anul 2029, când conglomeratul multinațional OmniCorp a devenit centrul roboticii. Dronele lor câștigă războaiele americane pe tot globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soț iubitor, un bun tată și un bun polițist, făcând tot ce-i stă în putință să stăvilească valul de infracțiuni și corupție din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita știință a roboticii pentru a salva viața lui Alex. El revine apoi pe străzile orașului său drag dotat cu noi abilități, însă trebuie să facă față unor probleme cu care omul obișnuit nu s-a confruntat niciodată până acum.

Filmul „Eroii monumentelor/ The Monuments Men”, regizat de George Clooney, care este și scenarist al peliculei, se situează pe locul al cincilea, cu încasări de 8,1 milioane de dolari. În acest film, turnat în Germania, o unitate specială compusă din șapte directori, conservatori ai muzeelor și istorici din artă primește din partea Aliaților ordinul de a găsi operele de artă confiscate de naziști în spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept. Alături de George Clooney, în această peliculă joacă Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett și John Goodman. Filmul este bazat pe cartea „The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History”, de Robert M. Edsel, ce reconstituie misiunile, în cea mai mare parte benevole, efectuate de „Monuments Men”, bărbați, femei și copii din 13 țări, pentru salvarea unui număr cât mai mare de opere de artă.

Filmul de dragoste „About Last Night”, de Steve Pink, Kevin Hart, Michael Ealy și Paula Patton, se situează pe locul al șaselea, cu încasări de 7,4 milioane de dolari. Filmul are la bază piesa scrisă de David Mamet, în 1974, „Sexual Perversity in Chicago”, și este un remake al peliculei cu același titlu din 1986. Filmul urmărește îndeaproape două cupluri de îndrăgostiți, de la iubirea care abia se înfiripă până la primele conflicte și încercări din lumea reală, cu care se confruntă toți îndrăgostiții.

Comedia „Un polițist și jumătate/ Ride Along”, din a cărei distribuție face parte și actorul român Dragoș Bucur, se situează pe locul al șaptelea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. În noua producție a regizorului Tim Story, care a realizat comedia „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat/ Think Like a Man” (2012), un tip căruia-i turuie gura continuu (Kevin Hart) ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist căruia-i sare țandăra foarte ușor (Ice Cube). Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui.

Filmul de animație „Frozen/ Regatul de gheață”, regizat de Chris Buck și Jennifer Lee, se menține pe locul al optulea în clasament, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. Atunci când o profeție malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul „Regatul de gheață” sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel și Josh Gad. Pe 1 februarie, acest lungmetraj a fost desemnat cel mai bun film de animație, la cea de-a 41-a gală Annie Awards, din Los Angeles, distincții ce recompensează cele mai bune producții animate de cinema și televiziune.

Pe locul al nouălea se situează „Îndrăgostiți pentru totdeauna/ Endless Love”, de Shana Feste, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade (Gabriella Wilde) provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul David (Alex Pettyfer). Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

Filmul „Poveste de iarnă/ Winter’s Tale”, de Akiva Goldsman, cu Jessica Brown Findlay și Colin Farrell în rolurile principale, ocupă locul al zecelea, cu încasări de 2,1 milioane de dolari. Într-o noapte de iarnă, Peter Lake (Colin Farrell), un lăcătuș priceput, încearcă să dea o spargere la o vilă care arată ca o fortăreață. Deși aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasă. Astfel ia naștere povestea de dragoste între Peter, un spărgător irlandez de vârstă mijlocie, și Beverly Penn (Findlay), o tânără aflată pe moarte, o iubire care dezvăluie incredibilul destin comun care leagă cele două personaje. De la New York-ul feeric, din vremuri de mult apuse, până la orașul modern al zgârie-norilor, filmul „Poveste de iarnă” înfăptuiește miracole și unește destine. După secole de întuneric, visuri despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă destinul remarcabil care îl așteaptă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă cu bestialitate de propriul iubit, într-un apartament din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pentagon: Loviturile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Vaccinarea împotriva HPV a prevenit 90% dintre cazurile de cancer de col uterin
×