„The Perfect Guy”, pe primul loc în box office-ul nord-american

„The Perfect Guy, pe primul loc în box office-ul nord-american
Publicat: 14/09/2015, 10:08
Actualizat: 26/03/2019, 16:09

În film, Leah Vaughn (Sanaa Lathan) pare să aibă o viață ideală. Ea se bucură de o carieră provocatoare, cu evoluție rapidă, ca lobbyist; Dave (Morris Chestnut), prietenul ei de multă vreme, o iubește. Și totuși, la 36 de ani, ea este gata pentru a trece la etapa următoare. Căsătoria și o familie par un pas logic și binevenit. Dave nu este atât de sigur. Puțin speriat de angajamente, îndoielile lui duc la o despărțire dureroasă, potrivit site-ului cinemagia.ro.

„The Visit”, cel mai recent horror regizat de cineastul M. Night Shyamalan, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 25,6 milioane de dolari de vineri până duminică. Potrivit cinemagia.ro, filmul spune povestea unei mame care constată că lucrurile merg foarte prost în viața ei de familie, după ce copiii ei își vizitează bunicii.

Drama „War Room”, de Alex Kendrick, liderul de săptămâna trecută, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 7,4 milioane de dolari. „War Room”, un film de factură religioasă, produs cu un buget redus – 3 milioane de dolari -, spune povestea unei bogate familii afro-americane, ce își găsește forța de a rezolva problemele cu ajutorul bătrânei lor vecine, care îi învață virtuțile „war room”-ului ei – o cameră specială în care se roagă.

Filmul „A Walk in the Woods”, de Ken Kwapis, cu Emma Thompson, Robert Redford și Nick Nolte, a pierdut un loc și s-a situat pe poziția a patra, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea lui Bill Bryson, care, după două decenii petrecute în Marea Britanie, se întoarce în SUA, unde decide că cea mai bună modalitate de a se reconecta cu regiunea lui natală este de a face ocălătorie prin Apalași alături de un vechi prieten.

Filmul „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă/ Mission: Impossible – Rogue Nation”, cu Tom Cruise în rolul principal, s-a menținut pe locul al cincilea, cu încasări de 4,1 milioane de dolari. În cel de-al cincilea film din franciza de acțiune „Misiune: Imposibilă”, regizat de Christopher McQuarrie, agentul Ethan Hunt trebuie să lupte împotriva Sindicatului, o puternică organizație criminală.

Filmul biografic „Straight Outta Compton” s-a situat pe poziția a șasea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,09 de milioane de dolari de vineri până duminică. „Straight Outta Compton”, în regia lui F. Gary Gray, cu Paul Giamatti, prezintă debutul din 1986 al grupului de rapperi N.W.A. din Compton, o periferie a orașului Los Angeles. Înființat de Eazy-E, acest grup de gangsta-rap i-a inclus pe Dr. Dre, DJ Yella și, ceva mai târziu, pe Ice Cube. Pe 30 ianuarie anul acesta, în timpul filmărilor pentru un trailer al acestui lungmetraj, a avut loc o dispută în care a fost implicat rapperul Marion „Suge” Knight. Acesta a fost acuzat de crimă, tentativă de crimă și fugă de la locul accidentului, după ce a lovit cu automobilul două persoane, iar una dintre ele a decedat.

„No Escape”, un film de acțiune, cu Owen Wilson, Michelle Monaghan și Pierce Brosnan în rolurile principale, s-a situat pe locul al șaptelea, cu încasări de 2,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În noua lor casă de peste ocean, o familie americană se trezește prinsă în mijlocul unei lovituri de stat și caută frenetic scăparea dintr-un mediu în care străinii sunt imediat executați.

Filmul „Transportatorul: Moștenirea/ The Transporter Refueled”, de Camille Delamarre, cu Ed Skrein în rolul principal, a pierdut patru poziții și a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari și tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleași trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume și nu deschide pachetul. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna și cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna și acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanți de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl în această cursă plină de acțiune de pe Riviera Franceză, potrivit cinemagia.ro.

Drama „90 Minutes in Heaven”, de Michael Polish, a debutat pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,1 millioane de dolari de vineri până duminică. Don Piper (Hayden Christensen) a fost implicat într-un accident de mașină oribil și a fost declarat mort. 90 minute mai târziu, el este adus la camera de urgență. Readus la viață, acesta pretinde și-a vizitat rudele decedate în Rai, informează cinemagia.ro.

Animația „Un gallo con muchos huevos”, în regia lui Gabriel Riva Palacio Alatriste, a pierdut o poziție și ajuns pe locul al zecelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,9 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia