Toboșarul trupei AC/DC a ajuns din nou la tribunal, după ce s-a bătut cu un martor din procesul său de amenințare cu moartea și posesie de droguri

Toboșarul trupei AC/DC a ajuns din nou la tribunal, după ce s-a bătut cu un martor din procesul său de amenințare cu moartea și posesie de droguri
Publicat: 04/12/2014, 15:38

Muzicianul în vârstă de 60 de ani este deja judecat de autoritățile din Noua Zeelandă, unde artistul își are rezidența, pentru amenințări cu moartea și posesie de droguri.

Rockerul a fost chestionat de poliție, joi, după o bătaie de stradă în Tauranga, un oraș din Noua Zeelandă unde acesta deține o somptuoasă proprietate pe țărmul oceanului, a precizat grupul de presă Fairfax, care a publicat o fotografie care îl prezintă pe Phil Rudd cu mâinile încătușate și pe punctul de a fi urcat într-o mașină de poliție.

Tribunalul local a decis să nu îl dea în judecată pentru aceste fapte noi, dar a înăsprit clauzele regimului judiciar impus muzicianului, interzicându-i în mod categoric consumul de droguri.

Potrivit presei locale, Phil Rudd s-a bătut pe stradă cu un bărbat care este martor în procedura judiciară în care este judecat toboșarul trupei AC/DC.

„L-am văzut în timp ce urmărea un bărbat mai înalt și mai robust decât el și încercând să îl lovească cu pumnii și picioarele”, a declarat Leo Rojas, administratorul unui bar, pentru New Zeeland Newswire. Bărbatul l-a îndepărtat și muzicianul „a căzut, la propriu, ca o muscă”, a adăugat același martor.

Toboșarul AC/DC Phil Rudd a pledat, marți, nevinovat la acuzațiile de amenințare cu moartea și posesie de droguri, după ce, luna trecută, a fost arestat și eliberat pe cauțiune.

Phil Rudd rămâne sub supravegherea autorităților, o audiere procedurală fiind stabilită pe 10 februarie.

Aflat în regim de libertate condiționată, după plata unei cauțiuni, rockerul a fost acuzat inițial că a comandat două asasinate, însă acuzația a fost restrasă din cauza lipsei de dovezi.

Phil Rudd s-a născut în Australia, dar locuiește în orașul Tauranga, din Noua Zeelandă, la 200 de kilometri la sud-est de Auckland, de când a fost dat afară din trupa AC/DC, în 1983. Toboșarul a revenit în grupul hard rock în 1994, dar a rămas în Noua Zeelandă, unde deține un restaurant.

Trupa AC/DC și-a lansat, luni, primul album, „Rock or Bust”, după o pauză de mai bine de cinci ani.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înființată la Sydney, în 1973, și este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) și Phil Rudd (baterie).

Într-o carieră de patru decenii, formația australiană a lansat numeroase piese de succes precum „Back in Black”, „Big Jack”, „Thunderstruck”, „Black Ice”, „You Shook Me All Night Long”, „Let There Be Rock”, „Highway to Hell” și „For Those About to Rock (We Salute You)”. Cele 16 albume de studio ale trupei AC/DC (14 lansate pe plan mondial și două lansate doar în Australia) s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa AC/DC a susținut, în mai 2010, un concert la București, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul „Black Ice”, care a promovat cel de-al 16-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după „Stiff Upper Lip”, susținut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut la următoarea etapă a relației. Vedeta, în culmea...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii