Transformarea incredibilă prin care a trecut un tânăr pasionat de modificări corporale EXTREME

Transformarea incredibilă prin care a trecut un tânăr pasionat de modificări corporale EXTREME
Publicat: 19/03/2019, 09:25

Chai Maibert, un artist care efectuează operații de modificări corporale extreme, a prezentat ultima sa „capodoperă”, asupra unui pacient dornic să-și taie urechile într-un mod bizar, informează Daily Star.

Chirurgul controversat a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu urechile „ciuntite” ale pacientului, încă în stadiu de vindecare: „Tocmai ce am eliminat „scoica” urechilor lui Charles Bentley, care a venit tocmai din Australia pentru această operație la Calm Body Modification. Sunt cu adevărat onorat!”

„Vreau să lămuresc un aspect și anume că procedura nu duce la surzire. E posibil să vă afecteze capacitatea de a capta direcția sunetului, timp de 1-2 săptămâni, până când mintea se va familiariza cu noile urechi. Capacitatea de a auzi sunete „din spate” va fi îmbunătățită. Urechile noastre nu „captează” sunetul, așa cum se întâmpla în urmă cu milioane de ani în urmă, când oamenii aveau nevoie de urechi mai mari”, a explicat plasticianul.

Utilizatorii rețelelor de socializare nu sunt însă de acord cu acesta: „Urechea externă captează sunetul și ajută la identificarea sursei sunetului. Oricine își taie această porțiune va suferi o diminuare a auzului. Sunt medic ORL și cunosc unele lucruri despre urechi”, a declarat un bărbat. „Operația are cu siguranță impact asupra auzului și – cu excepția situației în care îți dorești să rămâi surd – impactul este negativ”.

Salonul Calm are și o listă cu modificările corporale pe care le efectuează. Un piercing al urechii costă 40 lire sterline, în timp ce tăierea limbii în două costă 500 lire sterline. Prețurile nu includ și prețul biletului spre Stockholm, acolo unde se află cabinetul lui Chai.

foto: Calm Body Modification

foto main: Charles V. Bentley

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase