„Transformers: Exterminarea” se menține lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Transformers: Exterminarea se menține lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 07/07/2014, 11:33
Actualizat: 01/02/2019, 01:31

După evenimentele din „Transformers 3”, rasa umană încearcă să se refacă, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă un grup influent de oameni de afaceri și cercetători, convinși că este cazul ca oamenii să învețe ceva din incursiunile Transformerilor pe Terra, forțează limitele tehnologiei dincolo de ceea ce poate fi controlat, în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei amenințări străvechi a Transformerilor. „Transformers: Exterminarea” este parțial filmat în China, în regim de coproducție între Paramount Pictures și compania chineză de stat China Movie Channel. Pe lângă distribuția hollywoodiană – Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci și Kelsey Grammer -, în film au jucat și actori din China, printre care Li Bingbing.

Comedia „Tammy”, de Ben Falcone și cu Melissa McCarthy și Susan Sarandon în rolurile principale, debutează direct pe locul al doilea în box office, cu încasări de 21,1 milioane de dolari. După ce și-a pierdut slujba și a aflat că soțul o înșală, Tammy (Melissa McCarthy) pornește într-o călătorie alături de bunica ei alcoolică (Susan Sarandon), în timpul căreia redescoperă bucuria de a trăi.

Filmul „Ți ne izbăvește de cel rău/ Deliver Us from Evil”, de Scott Derrickson, intră în clasament pe locul al treilea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari. Bazat pe relatările unui fost ofițer al Departamentului de poliție din New York, filmul îl are în centru pe detectivul Ralph Sarchie (Eric Bana), care trebuie să investigheze o serie de crime terifiante și inexplicabile. Detectivul va face în cele din urmă echipă cu un preot neconvențional (Edgar Ramirez), specializat în ritualuri de exorcizare, pentru a lupta împotriva șirului de posedări înfricoșătoare ce terorizează întregul oraș.

Comedia de acțiune „O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street”, de Michael Bacall, Phil Lord și Christopher Miller, coboară două poziții și ajunge pe locul al patrulea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari. În această continuare a filmului „21 Jump Street – O adresă de pomină” (2012), polițiștii Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) înfruntă de această dată provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele traficului de droguri printre studenți. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă și mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frățiile studențești, vânând în același timp indicii pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Dave Franco revine în distribuția filmului, iar pe afișul peliculei figurează și actorul Brad Pitt, într-o apariție specială.

Filmul de animație „Cum să îți dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2”, de Dean DeBlois, se situează pe locul al cincilea în clasament, cu încasări de 8,7 milioane de dolari. Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț (cu vocea lui Jay Baruchel) și Știrbul (cu vocea lui Jonah Hill) cutreieră cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba odată pentru totdeauna viitorul oamenilor și al dragonilor deopotrivă. Printre actorii care asigură vocea personajelor din acest film se numără Gerard Butler (Stoick cel Mare), Kristen Wiig (Ruffnut), Cate Blanchett (Valka) și Djimon Hounsou (Drago Bludvist).

Lungmetrajul „Earth to Echo”, de Dave Green, intră în clasament pe locul al șaselea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Un grup de prieteni (interpretați de Astro, Ella Wahlestedt, Reese Hartwig și Teo Halm) investighează o serie de mesaje bizare pe care le primesc după ce un proiect de construcție începe în vecinătatea lor.

Pe locul al șaptelea se situează filmul „Maleficent”, cu încasări de 6,1 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Peter Stromberg, reprezintă o ecranizare live-action a celebrului basm „Frumoasa din pădurea adormită”, prezentat din punctul de vedere al personajului negativ. Frumoasa și tânăra Maleficent (Angelina Jolie) trăiește o viață idilică în regatul ei acoperit de păduri, visând să devină o puternică zână bună. Dar într-o bună zi, armata unui rege invadator îi atacă semenii și o trădare de temut face inima zânei să se transforme în piatră. Câțiva ani mai târziu, mânată de setea de răzbunare, Maleficent va arunca un crunt blestem asupra Aurorei (Elle Fanning), fiica succesorului la tron al regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.

Cea mai recentă producție regizată de Clint Eastwood, musicalul „Jersey Boys”, ocupă locul al optulea în clasament, cu încasări de 5,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea a patru tineri certați cu legea din New Jersey, care vor forma împreună legendarul grup rock din anii ’60 The Four Seasons. În rolurile principale joacă Vincent Piazza, John Lloyd Young, Erich Bergen, alături de Christopher Walken și Michael Lomenda.

Comedia „Nebunie în Las Vegas/ Think Like a Man Too”, de Tim Story, se situează pe locul al nouălea, cu încasări de 4,9 milioane de dolari. Continuare a comediei de mare succes „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat” (2012), filmul „Nebunie în Las Vegas” spune povestea lui Zeke, Dominic și Cedric, care sunt gata pentru o distracție de pomină în Las Vegas. Cei trei prieteni sunt invitați la o petrecere a burlacilor, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele acestora, Candace, Kristen și Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăcițelor poate fi de două ori mai strașnică.

Filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D”, de Doug Liman și cu Tom Cruise în rolul principal, pierde trei poziții și se situează pe locul al zecelea, cu încasări de 3,6 milioane de dolari. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor. Deși este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.