TRUCURI de infractori folosite în scop NOBIL. Cinci deținuți au salvat o fetiță încuiată în mașină

Redactor:
Laura Cojocaru
TRUCURI de infractori folosite în scop NOBIL. Cinci deținuți au salvat o fetiță încuiată în mașină
Cinci deținuți ajută un bărbat care își încuiase din greșeală fetița de un an în automobil. Vezi cât au avut nevoie spărgătorii să deschidă portiera cu un umeraș din metal

Incidentul s-a petrecut, din fericire, în apropierea unor deținuți care prestau muncă în folosul comunității. Un bărbat căuta cu disperare o soluție pentru a intra în propriul automobil. În timp ce o așezase pe fetița sa în vârstă de un an în scăunelul special și îi fixa centura,  și-a lăsat cheile pe banchetă. Apoi a trântit portiera. Părinții au rămas în afara mașinii, iar copilul lor blocat înăuntru. Mai mulți oameni s-au strâns să-i ajute pe părinții panicați, printre care și un grup de deținuți care efectuau lucrări publice, sub supravegherea polițiștilor.

Deținuții au găsit ocazia ideală de a-și pune adevăratele talente în slujba comunității, au făcut rost de un umeraș de sârmă și au început operațiunea de salvare, relatează Daily Mail.

În tot acest timp, tatăl încerca, de la geam, să-i distragă atenția micuței, iar mama filma momentul. 

Cei cinci buni samariteni au deschis ușa mașinii în aproximativ două minute, obținând urale și cuvinte de laudă de la privitori. Fetița a început să plângă din cauza agitației, dar nu pățise nimic.

Șeful Poliției, Chris Nocco a fost încântat că setul de abilități care i-au adus după gratii pe infractori s-a dovedit util.

„Deținuții noștri sunt oameni care au făcut greșeli. Acum încearcă să se reabiliteze pentru a se întoarce în societate”, a declarat Nocco.

„Mulți dintre ei, asemenea acestor indivizi, știu că au făcut greșeli, alegeri greșite, dar vor să facă de acum ceea ce trebuie în viață.”

 

Inchide