• Publicat:
Magazin

ULTIMELE CUVINTE ale Prințesei Diana. Se împlinesc 21 de ani de la ACCIDENTUL tragic în care a murit

ULTIMELE CUVINTE ale Prințesei Diana. Se împlinesc 21 de ani de la ACCIDENTUL tragic în care a murit
Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară au fost dezvăluite de un pompier care a încercat să-i salveze viața, în urmă cu 21 de ani.

Xavier Gourmelon a fost unul dintre primii sosiți la locul tragediei, unde un Mercedes în care se afla Prințesa Diana s-a făcut zob la o viteză amețitoare, în tunelul Pont de l”Alma din Paris, scrie The Daily Star.

Gourmelon, care are acum 50 de ani, și-a amintit ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, înainte ca inima să-i cedeze.

Potrivit acestuia, Diana a întrebat: „Dumnezeule, ce se întâmplă?”

Gourmelon a mărturisit că nu a știut cine sunt oamenii implicați în groaznicul accident din Pont de l”Alma.

„Mașina era distrusă și a trebuit să abordăm accidentul ca unul obișnuit. Pentru mine, a fost un simplu accident rutier, cu o mașină care rulează la o viteză mare și un șofer beat… Am văzut că are o rană la umărul drept, dar nimic altceva. Nu avea sânge pe corp sau pe haine. Am ținut-o de mână și am încurajat-o. Ea mi-a zis: „Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”

Diana se afla pe bancheta din spate a Mercedesului S-280, alături de iubitul ei, Dodi Fayed, fiul miliardarului egiptean Mohamed Al-Fayed. Bodyguardul ei, Trevor Rees-Jones, se afla pe scaunul din dreapta, alături de șoferul Henri Paul.

După ce Diana a fost dusă la spitalul municipal Pitie-Salpetriere, Xavier a revenit la detașamentul de pompieri, unde trebuia să lucreze două ture de weekend.

Un oficial a precizat că prințesa a suferit leziuni interne foarte grave și o ruptură a vaselor în dreptul inimii, complicații care au determinat o hemoragie internă.

Trevor Rees-Jones, bodyguardul lui Al-Fayed, a supraviețuit accidentului grav și are acum 50 de ani.

Inchide