Ultimele imagini cu fostul soț al Ilenei Ciuculete. Ce a făcut Cornel Galeș înainte de teribilul accident – FOTO

Redactor:
Laura Cojocaru
Ultimele imagini cu fostul soț al Ilenei Ciuculete. Ce a făcut Cornel Galeș înainte de teribilul accident – FOTO
Fostul soț al cântăreței Ileana Ciuculete a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident rutier în Spania. Ultimele fotografii ale lui Cornel Galeș îl surprind cu paharul în mână, petrecând alături de prieteni.

Înainte de accident, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a petrecut la un restaurant cu mai mulți prieteni.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihnește în pace, alături de zâna ta!”, a postat pe Facebook prietenul lui Galeș, în compania căruia s-a aflat duminică seara, înainte de accident.

Moartea lui Cornel Galeș i-a cutremurat pe toți apropiații săi. „Sunt șocat și îndurerat de această veste și îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în mașină cu Sorin, prietenul lui din Valencia și mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult și pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliție”, a declarat Silviu Lepădat pentru wowbiz.ro.

Fostul soț al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe Facebook înainte de accidnet. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman – Atât de singur. Apropiații au comentat la postare, după ce au aflat teribila veste:

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înțeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieții lui” sau „Cu aceasta postare ți s-a făcut un semn atât de singur ,și ai plecat după iubirea vieții tale Ileana odihna veșnică.” sunt mesajele postate de prietenii lui Galeș.

 

Inchide