Ultimele vești despre starea lui Kevin Hart, grav rănit într-un accident rutier. Actorul de comedie a fost externat, dar va face fizioterapie

Redactor:
Ana Obretin
Ultimele vești despre starea lui Kevin Hart, grav rănit într-un accident rutier. Actorul de comedie a fost externat, dar va face fizioterapie
Actorul Kevin Hart va fi din nou tată
Actorul Kevin Hart, supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit trei fracturi la coloana vertebrală într-un accident de mașină produs pe 1 septembrie, a fost externat, dar va avea nevoie în continuare de ședințe de fizioterapie intense, potrivit tmz.com.

Hart a fost externat miercuri și va avea nevoie de mai multe săptămâni de fizioterapie după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la spate, pe 2 septembrie, pentru a fi remediate cele trei fracturi produse la nivelul coloanei vertebrale.

Potrivit tmz.com, actorul, care, pentru moment, poartă o proteză pentru susținerea spatelui, se simte „recunoscător” că este în viață și „bucuros” că a fost externat.

În accident, care a avut loc în Malibu, statul american California, au fost implicate trei persoane, potrivit poliției locale.

Kevin Hart și șoferul mașinii, Jared Black, au suferit „grave răni la spate”. Cel de-al treilea pasager, Rebecca Broxterman, antrenorul personal al familiei lui Hart și logodnica lui Black, a scăpat cu răni minore.

Black se afla la volanul automobilului lui Hart, un model vintage 1970 Plymouth Barracuda, când a pierdut controlul mașinii, care a ieșit de pe șosea și s-a rostogolit.

Polițiștii, care au deschis o anchetă, au stabilit că Black nu consumase alcool. În prezent, poliția analizează dacă accidentul a fost provocat de viteza excesivă.

Hart a fost primul scos din mașină, a mers pe picioarele lui ajutat de o gardă de corp, a fost transportat la reședința sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, dar apoi a fost dus la spital, după ce s-a constatat că a suferit leziuni majore la spate.

La mai puțin de 24 de ore de la accident, Kevin Hart a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, iar soția acestuia, Eniko Hart, cu care actorul are un fiu în vârstă de 22 de luni, Kenzo, a declarat ulterior că acesta este conștient și se recuperează.

În vârstă de 40 de ani, Kevin Hart este actor și scenarist. Născut și crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart și-a început cariera câștigând câteva competiții de actori de comedie amatori în cluburi din New England, culminând cu primul său rol, în 2000, când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV „Undeclared”. Acesta este și producător cunoscut pentru filme precum „Kevin Hart: Let Me Explain” (2013), „Ride Along” (2014) și „The Wedding Ringer” (2015). În 2017, a jucat în „Jumanji: Welcome to the Jungle”. Actorul mai are doi copii, Heaven, în vârstă de 14 ani, și Hendrix, în vârstă de 11 ani, cu fosta soție, Torrei Hart.

Inchide