Un actor celebru a inițiat o campanie online de strângere de fonduri pentru victimele din Manchester

Un actor celebru a inițiat o campanie online de strângere de fonduri pentru victimele din Manchester
Publicat: 25/05/2017, 12:08
Actualizat: 26/03/2019, 08:38

Tom Hardy s-a implicat în ajutorarea persoanelor afectate de explozia de pe stadionul din Manchester.

Miercuri dimineață, actorul strânsese 44% din ținta sa.

„Ce s-a întâmplat la concertul Arianei Grande din Manchester a fost o tragedie; familiile și copiii atacați și uciși într-un loc în care ar fi trebuit să fie în siguranță și să se bucure de concert. Este o atrocitate de neimaginat”, a scris vedeta pe site-ul de strângere de fonduri. „Nu există cale de întoarcere pentru cei ce au pierit într-un mod atât de laș și brutal. Sunt profund întristat de ceea ce s-a petrecut și nu este nicio îndoială că terorismul este un lucru malefic.”

„Sper că putem strânge fonduri ca un gest de bunăvoință și iubire cu scopul de a contribui într-un fel minim la repararea măcar a unei părți din răul comis. Vor fi multe de făcut și pentru mulți începutul unei noi vieți fără cei pe care îi iubesc, și o viață stricată irevocabil de acțiunile unei crime ce nu are niciun motiv, fiind un act de violență fără sens, crud, laș și barbar”.

Hardy a spus că parcursul recuperării pentru cei afectați va fi unul „inimaginabil”, dar Societatea de Cruce Roșie Britanică poate ajuta: „Terorismul este înfiorător. Uciderea familiilor inocente și a copiilor este inacceptabilă”, a scris el. „Compasiunea mea profundă se îndreaptă către victimele inocente și martorii acestei atrocități. Vă rog să îi ajutați cum puteți.”

Atacul terorist, petrecut luni seară la un concert desfășurat la Manchester, s-a soldat cu cel puțin 22 de morți și 119 de răniți. În prezent, 64 de persoane sunt în continuare spitalizate, au declarat surse medicale citate de site-ul agenției Associated Press.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase