Un actor din „Game of Thrones” vine în România, la Transylvania Comic Con

Un actor din „Game of Thrones vine în România, la Transylvania Comic Con
Publicat: 19/09/2019, 12:33

Deși „Game of Thrones” a ajuns la final în urmă cu câteva luni, serialul hit produs de HBO continuă să genereze polemici și teorii ale fanilor, în așteptarea producțiilor spin off aflate deja în pregătire, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Mace Tyrell, lord Highgarden, este liderul aparent al casei Tyrell, surclasat în experiență și jocuri politice de mama sa, Ollena. Tatăl lui Margery și Loras, Mace reușește să obțină un loc în Consiliul Regal, iar mai apoi, în timpul regenței lui Kavin Lannister, devine pentru o perioadă scurtă chiar al doilea om ca importanță în regat.

În afara rolului memorabil din „Game of Thrones”, Roger Ashton-Griffiths a apărut în pelicule importante precum „Brazil” (în regia lui Terry Gillian), „The Brothers Grimm”, „Dreamchild”, „Young Sherlock Holmes” și multe altele. Actorul, deținător al unui doctorat în scriere creativă, nu s-a ținut departe nici de alte serii TV, printre care pot fi amintite „The Tudors”, „Doctor Who”, „Jack the Ripper”.

Roger Ashton-Griffiths este primul actor din „Game of Thrones”, dar și cel de-al cincilea invitat la Transylvania Comic Con, alături de Alexander Ludwig (Bjorn, personaj principal în serialul fenomen „Vikings”), David Nykl (Radek Zelenka din „Stargate Atlantis”), Rick Cosnett (Wes Maxfield din „The Vampire Diaries”), Kevin McNally (Master Gibbs, mâna dreaptă a căpitanului Jack Sparrow din „Pirates of the Caribbean”).Biletele pentru Transylvania Comic Con se pot achiziționa de pe www.comic-con.ro, precum și din Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Transylvania Comic Con își propune să devină un reper al evenimentelor de acest gen în regiune, alături de East European Comic Con, cea mai amplă manifestare de acest tip din centrul și estul Europei, potrivit organizatorilor.

„Clujean fiind, mi-am dorit foarte mult să venim cu evenimentul în inima Transilvaniei, mai ales că de aici a pornit toată pasiunea. În ultimii doi – trei ani, am analizat și am pregătit Transylvania Comic Con, în special pentru că trebuie să îl structurăm pentru o locație cu totul nouă pentru noi. Tocmai de aceea, va avea o personalitate proprie și o identitate unică, întrucât ne dorim să devină rapid un reper pentru regiune. Sperăm ca publicul să fie deschis și să susțină prima ediție printr-o participare cât mai numeroasă”, a declarat Mircea Mureșan, managerul general al East European Comic Con și Transylvania Comic Con.

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri și de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Printre atracții se mai numără o zonă de street food, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg generos unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa („Game of Thrones”, „Aquaman”), Mark Shepard („Supernatural”), Daniel Gillies („The Originals”), Robert Knepper („Prison Break”), Charles Dance („Game of Thrones”, „The Imitation Game”), Sylvester McCoy („Dr.Who”, „The Hobbit”).

Biletele pentru Transylvania Comic Con pot fi achiziționate de pe www.comic-con.ro, precum și din Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Foto: Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în...
Noi reguli pentru șoferi. Totul va fi filmat
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață