Diana Parvulescu
04.02.2015
Magazin

Un actor din „Urzeala tronurilor” vine în România

Un actor din „Urzeala tronurilor” vine în România
Actorul Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul HBO "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", va veni în România la cea de-a treia ediție a East European Comic Con, care se va desfășura între 8 și 10 mai, la complexul Romexpo din București.

La rândul său un mare fan al universului benzilor desenate și al genurilor SF, fantasy și horror, Kristian Nairn va avea multe impresii și povești de împărtășit cu publicul, în afara rolului lui Hodor, fiind o persoană foarte deschisă și vorbăreață, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Hodor s-a remarcat în „Urzeala tronurilor” prin candoare și devotament față de familia Stark, fiind protectorul lui Bran Stark și al fratelui său, Rickon, după asaltul asupra Winterfell.

Despre experiența interpretării lui Hodor, Kristian Nairn a mărturisit că el însuși a suferit de deficiențe de auz în copilărie, iar modul în care reușea să îi înțeleagă pe cei din jur l-a pregătit pentru rolul din „Game of Thrones”. „Spre deosebire de cărți, acolo unde emoțiile lui Hodor sunt descrise printr-un singur cuvânt sau situație, apelând mai mult la imaginația cititorilor, eu am o calitate în plus: limbajul corpului. În copilărie am avut deficiențe de auz și, adesea în școală, înainte de vindecare, am fost nevoit să îmi dau seama de context și de emoțiile oamenilor, privindu-le atent fețele și limbajul corpului. Experiența mea personală mi-a oferit cele mai bune calități pentru a juca rolul lui Hodor”, a declarat actorul.

 

 

În plus, actorul de origine irlandeză este și DJ, cunoscut sub numele de Revvlon, iar muzica sa poate fi ascultată pe contul oficial de soundclound: https://soundcloud.com/kristiannairn.

La East European Comic Con, timp de trei zile, în perioada 8-10 mai, Romexpo va găzdui o lume a serialelor, filmelor, benzilor desenate și jocurilor video și de a interacționa cu actori internaționali și celebrități din zona online.

În afară de Kristian Nairn, la eveniment va participa și actorul american Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul lui Hercule din serialul omonim, dar și pentru interpretarea căpitanului Hunt în „Andromeda”.

Primele 1.000 de abonamente sunt disponibile la prețul de 49 de lei, următoarele 3.000 se vor putea cumpăra cu 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei. Biletele pot fi achiziționate din rețelele My Ticket și Eventim.

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Kristian Nairn este născut pe 25 noiembrie1975 în Irlanda de Nord. El este un cunoscut DJ, cântând alături de formații precum Scissor Sisters. De asemenea, Nairn a mai jucat în documentarul „Treasure Trapped”, de Alex Taylor, și în serialul de televiziune „Ripper Street”.

Inchide