Un actor uriaș de la Hollywood, implicat într-un scandal sexual răsunător. Înainte să fie ucisă, nepoata sa vitregă a vorbit despre „sentimentele bunicului”

Redactor:
Silviu Bănilă
Detalii pe gândul

Noile dezvăluiri survin după ce Annie Costanzo, avocata acuzatului Lamar Davenport, a susținut vineri, la tribunal, că, înainte să moară în august 2015, E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, i-ar fi spus iubitului ei și altora că a avut „o relație sexuală nepotrivită” cu bunicul ei.

În data de 3 iulie 2015, cu șase săptămâni înainte să fie ucisă în fața apartamentului ei din Washington Heights, Hines i-a scris lui Davenport, spunându-i că are probleme cu un bărbat mai în vârstă. „Nu i-am cerut sfatul”, a scris Hines. „M-a sunat să mă întrebe… L-am blocat pentru mine, nu pentru tine, pentru că bărbații care pun egal între sentimentele bunicului nu trebuie să fie în viața mea”.

FOTO: Abaca Press / Hahn-Khayat

SMS-ul a fost trimis în contextul unei discuții mai lungi între Davenport și Hines, referitor la relația lor tulburată. În timpul conversației, cei doi vorbesc despre „bunicul” lui Hines, iar Davenport îi scrie prietenei sale: „când vine vorba despre bunicul tău, există o dragoste de supunere, care va fi mereu acolo”.

Hines este fiica biologică a Deenei Dair, de la care Morgan Freeman și prima sa soție au adoptat-o, pe când era un copil. Astfel, între ei nu există o legătură de sânge. Freeman și a doua lui soție au ajutat la creșterea fetei. Zvonurile privind relația dintre Freeman și Hines au circulat în ultimii ani, începând cu 2009, când The National Enquirer a publicat o poveste legată de celebrul actor și relația lui cu nepoata vitregă.

Revista a citat un prieten de-al ei, potrivit căruia tânăra ar fi vrut să se mărite cu Morgan Freeman. Cu trei ani înainte de moartea violentă a lui Hines, au apărut unele zvonuri potrivit cărora Freeman ar fi vrut să se însoare cu femeia respectivă, deși amândoi au negat vehement relația romantică.

Morgan a fost căsătorit cu Jeanette Adair Bradshaw între 1967 și 1979. Ulterior, s-a căsătorit cu designerul vestimentar Myrna Colley-Lee, în 16 iunie 1984 și cei doi au adoptat-o pe nepoata vitregă E’dena. În 2010, cuplul s-a despărțit cu scandal. Hines a fost înjunghiată de 25 de ori în Washington Heights, în data de 16 august 2015.

Avocații lui Davenport susțin că acesta nu este vinovat de crimă, invocând motivul nebuniei temporare. În momentul atacului sângeros, criminalul era sub influența unor droguri. Hines și Davenport, un rapper, locuiau într-un apartament de 780.000 de dolari, pe care Freeman i-l cumpărase femeii, informează Daily Mail.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
COMENTARIU Lelia Munteanu. Cum s-a ajuns în Israel de la peste 9.000 la sub 1.000...
Ursula von der Leyen: Livrarea potenţialelor vaccinuri COVID-19 către ţările UE ar putea începe în...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A MURIT! Este vorba despre o vedeta din trustul PRO TV
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Top 3 cele mai ghinioniste zodii în data de 29 octombrie. Săgetătorii se vor comporta...
Inchide