Un actor uriaș de la Hollywood, implicat într-un scandal sexual răsunător. Înainte să fie ucisă, nepoata sa vitregă a vorbit despre „sentimentele bunicului”

Redactor:
Silviu Bănilă
Detalii pe gândul

Noile dezvăluiri survin după ce Annie Costanzo, avocata acuzatului Lamar Davenport, a susținut vineri, la tribunal, că, înainte să moară în august 2015, E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, i-ar fi spus iubitului ei și altora că a avut „o relație sexuală nepotrivită” cu bunicul ei.

În data de 3 iulie 2015, cu șase săptămâni înainte să fie ucisă în fața apartamentului ei din Washington Heights, Hines i-a scris lui Davenport, spunându-i că are probleme cu un bărbat mai în vârstă. „Nu i-am cerut sfatul”, a scris Hines. „M-a sunat să mă întrebe… L-am blocat pentru mine, nu pentru tine, pentru că bărbații care pun egal între sentimentele bunicului nu trebuie să fie în viața mea”.

FOTO: Abaca Press / Hahn-Khayat

SMS-ul a fost trimis în contextul unei discuții mai lungi între Davenport și Hines, referitor la relația lor tulburată. În timpul conversației, cei doi vorbesc despre „bunicul” lui Hines, iar Davenport îi scrie prietenei sale: „când vine vorba despre bunicul tău, există o dragoste de supunere, care va fi mereu acolo”.

Hines este fiica biologică a Deenei Dair, de la care Morgan Freeman și prima sa soție au adoptat-o, pe când era un copil. Astfel, între ei nu există o legătură de sânge. Freeman și a doua lui soție au ajutat la creșterea fetei. Zvonurile privind relația dintre Freeman și Hines au circulat în ultimii ani, începând cu 2009, când The National Enquirer a publicat o poveste legată de celebrul actor și relația lui cu nepoata vitregă.

Revista a citat un prieten de-al ei, potrivit căruia tânăra ar fi vrut să se mărite cu Morgan Freeman. Cu trei ani înainte de moartea violentă a lui Hines, au apărut unele zvonuri potrivit cărora Freeman ar fi vrut să se însoare cu femeia respectivă, deși amândoi au negat vehement relația romantică.

Morgan a fost căsătorit cu Jeanette Adair Bradshaw între 1967 și 1979. Ulterior, s-a căsătorit cu designerul vestimentar Myrna Colley-Lee, în 16 iunie 1984 și cei doi au adoptat-o pe nepoata vitregă E’dena. În 2010, cuplul s-a despărțit cu scandal. Hines a fost înjunghiată de 25 de ori în Washington Heights, în data de 16 august 2015.

Avocații lui Davenport susțin că acesta nu este vinovat de crimă, invocând motivul nebuniei temporare. În momentul atacului sângeros, criminalul era sub influența unor droguri. Hines și Davenport, un rapper, locuiau într-un apartament de 780.000 de dolari, pe care Freeman i-l cumpărase femeii, informează Daily Mail.

Vedeta TVR, în lacrimi! Fiul său S-A SINUCIS chiar de ziua ei. E ştirea care...
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
E o bruneta superba! Maria este cea mai sexy fiica de fotbalist roman. Wow, cum...
Vremea 22 septembrie 2020. UNDE REVINE CANICULA
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. N-o sa crezi cât este...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
A rămas cu 'zâna' la vedere! Andreea Marin, gafă uriașă când a coborât din mașină....
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
Victorie pentru Halep! Câți bani a câștigat sportiva, după meciul de la Roma
PRĂPĂD în România. Culturile agricole sunt DISTRUSE. Premoniții sumbre…
Nelu Tătaru anunţă când vom scăpa de coronavirus
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide