Un avion a aterizat de urgență din cauza unui pasager care mirosea îngrozitor

Redactor:
Silviu Bănilă
Un avion a aterizat de urgență din cauza unui pasager care mirosea îngrozitor
Un avion a aterizat de urgență din cauza unui pasager care mirosea îngrozitor

Un avion a fost obligat să efectueze o aterizare de urgență, după ce mirosul insuportabil al unui pasager a cauzat stări de vomă și leșin altor persoane aflate la bord, scrie mirror.uk.ro.

Cursa Transavia către insula spaniolă Gran Canaria a fost deviată de urgență, după ce pasagerii s-au plâns de mirosul unui bărbat, care „mirosea ca și cum nu s-ar fi spălat de câteva săptămâni”.

Individul mirosea atât de tare încât pasagerii au început să leșine și să vomite, imediat după decolarea de pe Aeroportul Schipol din Olanda.

Personalul cursei Transavia a încercat să-l pună pe bărbat în toaleta avionului, înainte ca piloții să devieze de urgență ruta.

Aceștia au aterizat în Faro, Portugalia, astfel încât pasagerul urât mirositor să fie dat jos din avion. Într-o fotografie se poate observa cum medicii îl duc pe bărbat la un autobuz de pe aeroport. Pasagerul belgian Piet van Haut era unul dintre pasagerii din cursa cu pricina și a descris duhoarea omului ca fiind „îngrozitoare”.

„Era ca și cum nu s-ar fi spălat de săptămâni întregi. Unor pasageri li s-a făcut rău și au vomitat”. Transavia a confirmat că aterizarea de urgență s-a datorat unor „motive medicale”.

În februarie, o aeronavă Transavia de pe ruta Dubai-Amsterdam a fost obligată să aterizeze de urgență la Viena, după ce un pasager a suferit o criză de flatulență, care a dus la un conflict între mai mulți pasageri.

Inchide