Un bărbat a fost surprins în timp ce „se atingea” la sală, cu telefonul ațintit asupra unei femei care ridica greutăți – VIDEO

Redactor:
Silviu Bănilă
Un bărbat a fost surprins în timp ce „se atingea” la sală, cu telefonul ațintit asupra unei femei care ridica greutăți – VIDEO
Un bărbat nu mai are voie să meargă la o sală de fitness Virgin Active din Stellenbosch, Africa de Sud, după ce s-a masturbat uitându-se la o femeie care ridica greutăți. Mai mult, acesta ar fi filmat-o pe tânără cu telefonul mobil.

Un individ pervers a fost el însuși filmat în timp ce se autosatisfăcea uitându-se la o femeie care ridica greutăți, scrie mirror.co.uk.

Bărbatul stătea pe o saltea și avea telefonul îndreptat spre sportivă, iar cu celalaltă mână se masturba sub un prosop.

Împătimitul de fitness nu mai are voie să calce în sala Virgin Active din Stellenbosch, Africa de Sud, după ce filmarea rușinoasă a ajuns pe rețelele sociale.

Martorul care l-a filmat a declarat: „Vreau ca fața acestui individ să devină arhicunoscută. S-a întâmplat la Virgin Active în Stellenbosch. Un comportament absolut îngrozitor”.

Sala de fitness ia acum măsuri legale împotriva membrului respectiv și abonamentul lui a fost anulat.

Clipul cu omul care se masturbează la sală a fost distribuit vineri de un utilizator, prin intermediul Twitter.

Clipul are undeva la patru secunde, în care martorul mută camera video de pe perversul respectiv pe tânăra care ridică greutăți. Imaginile au fost vizionate de aproape 5 milioane de ori.

Filmul a fost realizat de un bărbat care pedala pe o bicicletă de fitness. Se pare că respectivul pervers a și filmat-o pe victima fanteziei sale.

Inchide