Un bărbat condamnat pentru AGRESIUNE domestică a fost acceptat într-un adăpost pentru femei. Care este motivul ȘOCANT

Redactor:
Alexandra Mortu
Un bărbat condamnat pentru AGRESIUNE domestică a fost acceptat într-un adăpost pentru femei. Care este motivul ȘOCANT
Un bărbat acuzat de agresiune domestică față de mama propriului copil, închis timp de 6 luni, a fost acceptat într-un adăpost destinat doar femeilor deoarece în prezent se identifică cu genul feminin.

Bărbații care se identifică cu sexul feminin sunt acceptați în adăposturile sau refugiile pentru femeile abuzate sexual sau victime ale agresiunilor sexuale, chiar dacă nu au făcut operație de schimbare de sex. 

Unul dintre cele mai șocante cazuri de acest fel este cel al unui fost condamnat la închisoare pentru agresiune domestică deoarece a amenințat-o cu moartea pe mama copilului său. Unul dintre mesajele trimis acesteia conținea o poză cu un cadavru. 

Ulterior, după eliberarea din închisoare, bărbatul a început să se identifice drept femeie și să se îmbrace potrivit genului. 

Se pare că, în ciuda faptului că cei de la adăpostul pentru femei din Londra știau de condamnarea lui Mark Addies, în vârstă de 44 de ani, i-au permis să facă vizite aproape zilnice. 

Potrivit unui martor de la adăpostul St.Mungo, bărbatul, care se identifică acum cu numele de Melissa, a arătat un comportament violent față de femeile cazate acolo, chiar în acest weekend. Însă cei de la organizația de caritate au refuzat să facă declarații referitoare la acest incident. 

Foto: Captură The Sun

 

Inchide