Un bărbat își acuză partenera că l-a băgat în închisoare doar pentru a face sex cu prietenul lui cel mai bun: Au făcut-o chiar în patul nostru conjugal – VIDEO

Un bărbat își acuză partenera că l-a băgat în închisoare doar pentru a face sex cu prietenul lui cel mai bun: Au făcut-o chiar în patul nostru conjugal - VIDEO
Publicat: 09/05/2019, 16:24

De-a lungul timpului, se pare că Wayne a fost înșelat chiar și în fața lui, iar când acesta s-a enervat, femeia a sunat autoritățile și ar fi mințit că bărbatul o lovise.

Potrivit lui Wayne, se pare că a fost înșelat cu cel mai bun prieten al său, chiar în patul cuplului.

Bărbatul a apelat la emisiunea The Jeremy Kyle Show, din Marea Britanie, pentru a descoperi dacă este într-adevăr tatăl copilului pe care îl poartă Kerry.

În cadrul emisiunii, Wayne a povestit cum au decurs lucrurile în acea seară. Potrivit acestuia, își invitase prietenul la ei acasă și se simțeau bine împreună iar când bărbatul s-a dus să dea muzica mai tare, logodnica lui și prietenul cel mai bun începuseră să se gigiulească. De îndată ce Wayne a început să se enerveze, se pare că partenera a chemat poliția și a fost arestat. Acesta o acuză că ar fi făcut sex cu prietenul lui chiar în patul lor conjugal.

Ulterior, organizatorii emisiunii au confirmat faptul că cei doi sunt încă împreună și încearcă să își rezolve problemele.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase