Un bărbat riscă să ajungă LA ÎNCHISOARE dacă face sex cu soția lui. Motivul INEDIT invocat de judecători

Redactor:
Silviu Bănilă
Un bărbat riscă să ajungă LA ÎNCHISOARE dacă face sex cu soția lui. Motivul INEDIT invocat de judecători
Un judecător va decide în curând dacă un bărbat mai poate continua relațiile sexuale cu soția lui, după 20 de ani de căsnicie.

Femeia are dificultăți de învățare și autoritățile au susținut că pacienta nu mai poate decide singură dacă vrea sa nu să aibă relații intime.

Serviciile sociale care au grijă de femeie au apelat la Curtea de Protecție, unde sunt dezbătute problemele celor care nu mai au discernământ, scrie The Independent.

Avocații care reprezintă consiliul au sugerat că un judecător ar putea emite un ordin prin care să-i interzică soțului să mai facă sex cu soția lui, pentru a preveni o eventuală agresiune sexuală.

Un judecător a declarat că bărbatul și-a luat deja angajamentul de a nu întreține relații sexuale cu soția.

Instanța a dorit însă să examineze „dovezile” în amănunt și a ascultat argumentele avocaților femeii, ale soțului, dar și ale consiliului implicat în îngrijirea femeii cu probleme psihice.

Judecătorul a precizat că bărbatul ar putea ajunge la închisoare, dacă încalcă ordinul judecătoresc în privința consimțământului.

Pe de altă parte, o asemenea decizie este greu de „cântărit”. „Nu mă pot gândi la un drept uman mai fundamental decât cel al unui bărbat de a avea relații cu soția lui”, a spus omul legii. „Cred că este îndreptățit să își prezinte argumentația”.

O audiere completă în acest caz bizar din Londra va avea loc în viitorul apropiat. Judecătorul Justice Hayden a precizat că soții respectiv nu au dorit să le fie dezvăluită identitatea în mass media.

Inchide