Un britanic a băut până A MURIT. După 11 doze de bere, Damian a încercat și un cocktail NUCLEAR

Un britanic a băut până A MURIT. După 11 doze de bere, Damian a încercat și un cocktail NUCLEAR
Publicat: 15/08/2018, 14:30

Sudorul Damian Hennefer a fost descris drept un om muncitor, care avea un service de motoare și bea ocazional în weekend-uri, scrie dailystar.co.uk.

Acesta a murit după ce a băut într-un loc amenajat în grădina lui Anthony, cumnatul său, unde bărbații se adunau pentru a juca biliard.

În patru ore, Damian, în vârstă de 35 de ani, a băut 11 doze de bere Stella Artois și un cocktail făcut din patru tipuri de alcool.

Cocktail-ul a inclus două shot-uri de rom, vodcă și lichior Tia Maria. Bărbatul doborât de alcool a fost dus pe brațe la mașină de propria soție și un amic.

Aceștia l-au dus pe tânăr acasă, în Leigh, Manchester, dar la scurt timp Damian s-a învinețit la față și soția sa a chemat ambulanța.

Cinci zile mai târziu, Damian a murit pe patul spitalului. Testele de sânge au arătat că alcoolemia lui era de șase ori mai mare decât limita legală admisă în cazul conducătorilor auto.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase