Un celebru istoric de 63 de ani și-a ucis și și-a tranșat iubita de 24, din gelozie. Anchetatorii au făcut o descoperire terifiantă în ghiozdanul bărbatului

Redactor:
Gândul
Un celebru istoric de 63 de ani și-a ucis și și-a tranșat iubita de 24, din gelozie. Anchetatorii au făcut o descoperire terifiantă în ghiozdanul bărbatului
Un celebru istoric din Rusia a fost acuzat de crimă, după ce a fost salvat dintr-un râu înghețat în timp ce căra în ghiozdan mâinile unui cadavru. Ulterior, autoritățile au descoperit că victima era fosta lui studentă și iubită, pe care ar fi ucis-o accidental într-o ceartă din gelozie.

Istoric militar rus decorat cu Legiunea de Onoare a Franței și profesor universitar, Oleg Sokolov, în vârstă de 63 de ani fost scos sâmbătă dimineața din râul înghețat Moika din Sankt Petersburg. Nu se știe dacă profesorul a vrut să se sinucidă, sau doar a alunecat, pentru că, întrebat de salvatori ce căuta acolo, Sokolov, beat fiind a răspuns că înota.

În ghiozdanul istoricului autoritățile au făcut o descoperire terifiantă: mâinile unui cadavru.

Polițiștii au descins în apartamentul istoricului și au găsit și cealaltă parte din trupul cadavrului. Capul victimei fusese tăiat cu un ferăstrău.

Ancheatatorii au identificat victima cu numele Anastasia Eșcenko, o tânără de 24 de ani care a fost studenta și apoi iubita profesorului său de istorie.

Cei doi locuiau de un an împreună și potrivit Daily Mail, într-o răbufnire de gelozie, profesorul și-a ucis iubita, apoi i-a tranșat trupul, pentru a scăpa de cadavru.

În prezent ilustrul profesor se află la spital din cauza hipotermiei, dar este pus sub pază și ulterior va fi arestat pentru crimă.

 

Tags:
Inchide