Un celebru prezentator de televiziune, acuzat că a determinat sinuciderea unui invitat. Avocat: „Scopul lor este să umilească și să exploateze oameni precum Blake Avery”

Un celebru prezentator de televiziune, acuzat că a determinat sinuciderea unui invitat. Avocat: „Scopul lor este să umilească și să exploateze oameni precum Blake Avery
Publicat: 02/05/2019, 15:54

Procesul a fost deschis la Jefferson Circuit Court, săptămâna trecută și acuzatorii susțin că Blake Avery a fost „încolțit” în timpul apariției sale televizate din 8 mai 2018. Atunci, logodnica lui i-a spus că a fost infidelă și ar fi vândut inelul de logodnă. Episodul – intitulat „Gay Phase” – a fost televizat în data de 24 mai 2018.

Potrivit foxnews.com, Avery s-a împușcat mortal în data de 3 iunie 2018, „din cauza suferinței foarte mari, de ordin emoțional și psihic”.

Fosta logodnică i-a zis lui Avery că a început să se vadă chiar cu amicul bărbatului, care a apărut în emisiune ca invitat.

Cei doi indivizi s-au îmbrâncit, fiind necesară intervenția forțelor de securitate.

„Emisiunea The Jerry Springer Show a fost creată pentru a umili și exploata oameni precum Blake, în timp ce producătorii ignoră consecințele devastatoare pe care le pot avea asupra vieților celor din jur. Vom lupta pentru a-i trage la răspundere”, a declarat Brenton Stanley, avocatul familiei Avery.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase