Un clip controversat de prezentare a unei locuințe a devenit viral. Ce reacții a stârnit – VIDEO

Redactor:
Florin Jinga
Un clip controversat de prezentare a unei locuințe a devenit viral. Ce reacții a stârnit – VIDEO
O companie australiană imobiliară a publicat un videoclip de promovare a unei proprietăți pe care l-a șters din cauza reacțiilor provocate în rândul internauților. Filmulețul surprinde un cuplu dansând într-o proprietate dintr-o suburbie a orașului Sidney, Australia.

Compania LJ Hooker este cea care a realizat videoclipul, devenit viral pe rețelele sociale, scrie CNN.

Mișcările senzuale și tendențioase demne de un videoclip de muzică R&B au stârnit remarcile ironice ale internauților. Reprezentații agenției imobiliare au recunoscut că strategia de comunicare adoptată „a ratat promovarea brand-ului”.  

Deși agenția a șters filmarea, internauții au reîncărcat filmulețul, pentru ca mai mulți spectatori să se amuze în continuare.

Filmul arată un bărbat care sosește într-o mașină la proprietate. O femeie îl întâmpină. Publicul e invitat apoi să facă un tur al proprietății scoase la vânzare, îmbiat fiind de unduirile erotice ale cuplului pe cale să se retragă spre dormitor.  

„LJ Hooker Bankstown o ia razna cu totul”, a scris un utilizator pe Twitter.  

Alți internauți, mai atenți la detalii, au remarcat că în fotografiile din living sunt alte persoane decât cele din clip: „Este o aventură sau își fac de cap în timp ce vânzătorul este afară?”.  

Popularitatea filmului a depășit așteptările companiei de a comercializa proprietatea.     

„LJ Hooker Bankstown caută mereu noi modalități de a comercializa înregistrările noastre, dar de data aceasta am ratat ținta”, a declarat purtătorul de cuvânt.  

„Înțelegem că videoclipul nostru difuzat recent pe rețelele sociale, care promovează una dintre proprietățile noastre ar putea fi scos din context de către unii comentatori și ne cerem scuze. Am eliminat videoclipul de pe canalele noastre media digitale și sociale”, au mai adăugat reprezentații Raunchy Australian.

Foto: Captură

Inchide