Un consilier PNL a dat un anunț de angajare BIZAR: ce cere și ce oferă

Publicat: 12/03/2013, 16:51
Actualizat: 04/09/2019, 01:22

Un consilier județean din Giurgiu, mebru al PNL, a postat pe portalul bestjobs.ro un anunț de angajare care a ajuns în scurt timp viral pe internet, scrie ampress.ro.

Investitorul imobiliar Mihnea Boerescu se descrie drept „cel mai mare proprietar de terenuri rezidențiale de pe arcada Westica a Bucureștiului” și caută o secretară, pentru o leafă care începe de la 300 de euro și urcă spre 500 de euro. „De tine depinde cât de repede înveți sau cât de mult te ajută scufița. Eu am interesul să te antrenez și să-mi rămână cât mai mult timp liber să plec la scufundări”, scrie Boerescu în anunțul de angajare.

„Marele avantaj al jobului e că e etern. Am terenuri de vânzare pentru următoarele (sic!) 200 de ani. Nu vreau să trăiesc mai mult, tu? Alte beneficii: cazare plus utilități gratis. Poate și mașină dacă-mi câștigi încrederea. Adică să te descurci cu covrigu'”, mai scrie Boerescu.

Mihnea Boerescu. Sursa foto ampress.ro

Anunțul continuă în aceeași manieră, consilierul USL asigurându-i pe candidați că vor primi, la distanță de doi ani, un loc de casă, o mașină, apoi o casă la roșu și în final casa la cheie. Boerescu mai scrie că jobul va fi fără carte de muncă, iar programul va fi de șase zile pe săptămână, dintre care una mai scurtă. „Dacă ești din provincie sau vrei să scapi de sub tutela părinților, îți pot oferi cazare, dar vei sta singură în cameră și prietenul nu poate veni”, scrie Boerescu.

La capitolul „Ce cer”, consilierul USL scrie: „să ai între 20 și 30 de ani, să nu ai copil, soțul sau prietenul să nu te contorizeze cât stai la muncă, să te sune doar în caz de incendiu și alte calamități, să nu vii cu tocuri, fuste, oje și decolteuri. Poze cu tine îmi trebuie nu pentru că vreau să mă însor, ci vreau să-ți văd privirea”.

Sursa foto bestjobs.ro

Totuși, jobul are și mari avantaje. „Programul începe după-amiază, pentru că eu atunci mă trezesc. Seara pleci când te lasă inima, dacă vrei bani mai mulți, nu stai cu ochii pe ceas. It’s up to you!”, scrie Boerescu. La final, consilierul USL precizează că acceptă și băieți pentru post, deși unii dintre angajații anteriori erau prea orgolioși.

„Prefer să-mi ceri detalii suplimentare înainte să vii. Au fost nesimțite care au venit doar așa, să vadă dacă-i adevărat. Pițipoancele, fotomodelele, șmecherașii, băieții de combinații, de cartier nu sunt acceptați. După cum vezi, puțin îmi pasă de diplome, cursuri, specializări. Plec de la premisa că oricum n-ai învățat nimic la școală”, mai scrie Boerescu.

În final, la capitolul „Nu veni la interviu dacă…”, Boerescu scrie: „Nu veni dacă ai părul lung și năpârlești abundent, dacă ai probleme gen ‘eu nu fac aia pentru că nu am vorbit la angajare’ (nu te gândi la prostii), dacă te gândești să-ți încerci norocul cu cel mai fun burlac”.

Anunțul postat pe bestjobs.ro a fost ulterior șters.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase