Un cunoscut actor, care și-a ÎNJUNGHIAT fosta iubită de 20 DE ORI și a primit închisoare pe viață, va fi eliberat după OPT ani de detenție

Un cunoscut actor, care și-a ÎNJUNGHIAT fosta iubită de 20 DE ORI și a primit închisoare pe viață, va fi eliberat după OPT ani de detenție
Publicat: 29/08/2018, 09:26

Marți, Malil, în vârstă de 53 de ani, a apărut în fața comisiei de revizuire a cererilor pentru eliberare condiționată și a primit aviz pozitiv, scrie Daily Mail.

Malil va fi eliberat în circa două săptămâni. Actorul va rămâne sub supraveghere timp de cinci ani, potrivit Departamentului de Corecție și Reabilitare al statului californian.

Malil a fost eliberat deoarece, în viziunea autorităților, prezintă un risc foarte redus de comitere a unor infracțiuni violente pe viitor. Potrivit celor de la Tribune, legiuitorii au analizat atât afirmațiile lui Malil, cât și ale victimei Kendra Beebe.

Malil a înjunghiat-o DE 20 DE ORI pe Beebe în 2008, după ce a prins-o cu alt bărbat. Actorul a fost condamnat pentru tentativă de omor premeditat și atac cu o armă letală.

Beebe a fost rănită în zona plămânilor, gâtului, a spatelui și în brațe, în urma atacului lui Malil. În 2010, Malil și-a cerut scuze pentru actul de agresiune asupra lui Beebe și a spus că vrea să meargă la închisoare.

„Vreau să fac tot ce trebuie pentru a mă asigura că îndrept răul făcut„, a declarat Malil.

„Kendra Beebe nu a meritat nimic din ce i s-a întâmplat… Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce a trecut”, a adăugat actorul.

Înainte de condamnarea din 2010, Beebe a vorbit despre abuzul psihic și fizic îndurat. „În ciuda rănilor de cuțit pe care mi le-a provocat, sunt în viață”, a declarat femeia, spunând totodată că mărturia lui Malil nu a fost credibilă.

„În timpul procesului, a fost evident că e un actor, dar nu un actor în sensul respectiv. Mărturia lui a fost o minciună după minciună”, a declarat aceasta.

Malil a spus la proces că a vizitat-o pe Beebe în casa ei din San Marcos, din San Diego, în august 2008, pentru a-și cere scuze că a luat unele obiecte personale din proprietate și pentru a o avertiza că a trimis fotografii vulgare ale cuplului către colegii victimei.

Malil a înjunghiat-o cu un cuțit, după ce a dat buzna peste ea, în timp ce savura un pahar de vin alături de un alt bărbat.

Malil a fugit de la fața locului, după ce vecinii au auzit țipetele lui Beebe. Actorul a fost arestat a doua zi într-o stație Amtrak din Oceanside.

Malil și Beebe au început să se întâlnească în 2007, după ce femeia a dat curs unei reclame matrimoniale online. Actorul și victima au avut o relație tumultoasă încă de la început. Cu două zile înainte de atac, Malil a avut altercații cu Beebe și o verișoară de a ei pe plajă, i-a furat marijuana și obiecte din casă și a încuiat-o pe dinafară.

Malil – care a jucat rolul lui Haziz, colegul de muncă al personajului jucat de celebrul actor Steve Carell în filmul „Virgin la 40 de ani”, a fost pus în fața faptului împlinit: o pedeapsă cu închisoare pe viață, cu posibilitate de eliberare condiționată după 14 ani.

Avocatul acestuia a susținut că Malil a mers, într-adevăr, prea departe, dar nu a intenționat niciodată să o ucidă pe femeie.

foto: captură youtube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto