Un director Google a chemat această prostituată pe iahtul său. Ce s-a întâmplat ulterior este teribil: ”Se observă cum trage jaluzelele”

Un director Google a chemat această prostituată pe iahtul său. Ce s-a întâmplat ulterior este teribil: ''Se observă cum trage jaluzelele''
Publicat: 11/07/2014, 11:47
Actualizat: 29/07/2014, 20:13

Forrest Hayes, director în cadrul Google, a chemat în luna noiembrie 2013 o prostituată de lux pe iahtul său, într-un port din Santa Cruz, SUA.

Femeia i-a injectat clientului ei heroină, după care a privit cum acesta își pierde treptat cunoștința. Pe camerele de supraveghere se observă cum Alix Catherine Tichelman bea vin în timp ce bărbatul agonizează, apoi pleacă de pe iaht și îl lasă pe Hayes să moară.

Cadavrul directorului Google a fost găsit ziua următoare, iar prostituata de 26 de ani a fost arestată. Miercuri, a avut loc prima înfățișare în procesul în care Tichelman este acuzată de omucidere, posesie și administrare de heroină.

”Filmările de pe camerele de supraveghere arată cum Tichelman calcă de câteva ori peste cadavru. La un moment dat, sare peste cadavru și își ia paharul de vin, pe care îl bea. La final, părăsește barca, dar se întoarce să tragă jaluzelele, pentru ca trupul neînsuflețit să nu poată fi observat de afară”, se arată într-un comunicat al poliției, citat de presa britanică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase