Un Ferrari ediție limitată a fost abandonat în Dubai. Ce a decis să facă poliția

Publicat: 24/04/2012, 14:47
Actualizat: 24/04/2012, 20:35

Un Ferrari Enzo, al cărui preț poate ajunge la 1 milion de lire sterline, va fi scos la licitație de poliția din Dubai, după ce a fost abandonat de proprietar într-un parc auto, scrie Daily Mail.

Bolidul este unul dintre cei doar 400 creați vreodată și se pare că a fost abandonat de un om de afaceri britanic care nu a mai avut bani să-și plătească amenzile de circulație. Mașina a fost găsită acoperită de praf într-un parc auto, la aproape doi ani după ce fusese abandonată.

””Unele mașini au fost furate sau au fost implicate în diverse activități ilegale, în timp ce altele au fost confiscate pentru că șoferii nu și-au mai plătit amenzile de circulație. Câteva dintre ele au fost pur și simplu abandonate pe străzi, iar unele au fost confiscate după ce șoferii le-au părăsit în urma unor accidente””, a spus Mohammed Saif Al Zaffin, șeful poliției rutiere din Dubai.

Legile din Dubai spun că o mașină poate fi scoasă la licitație la șase luni după ce a fost abandonată. 129 de mașini, printre care și bolidul italian, vor fi scoase la vânzare în cadrul celei de-a șasea licitații organizate până acum de poliția din Dubai.