Un film de factură religioasă, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Un film de factură religioasă, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 07/09/2015, 10:09
Actualizat: 07/09/2015, 10:49

„War Room”, un film de factură religioasă, debutase pe locul al doilea în box office-ul nord-american, în săptămâna anterioară. Această peliculă, produsă cu un buget redus – 3 milioane de dolari -, spune povestea unei bogate familii afro-americane, ce își găsește forța de a rezolva problemele cu ajutorul bătrânei lor vecine, care îi învață virtuțile „war room”-ului ei – o cameră specială în care se roagă.

Filmul biografic „Straight Outta Compton” a coborât pe poziția a doua în box office-ul nord-american, cu încasări de 8,85 de milioane de dolari de vineri până duminică. „Straight Outta Compton”, în regia lui F. Gary Gray, cu Paul Giamatti, prezintă debutul din 1986 al grupului de rapperi N.W.A. din Compton, o periferie a orașului Los Angeles. Înființat de Eazy-E, acest grup de gangsta-rap i-a inclus pe Dr. Dre, DJ Yella și, ceva mai târziu, pe Ice Cube.

Pe 30 ianuarie anul acesta, în timpul filmărilor pentru un trailer al acestui lungmetraj, a avut loc o dispută în care a fost implicat rapperul Marion „Suge” Knight. Acesta a fost acuzat de crimă, tentativă de crimă și fugă de la locul accidentului, după ce a lovit cu automobilul două persoane, iar una dintre ele a decedat.

Premiera „A Walk in the Woods”, de Ken Kwapis, cu Emma Thompson, Robert Redford și Nick Nolte, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea lui Bill Bryson, care, după două decenii petrecute în Marea Britanie, se întoarce în SUA, unde decide că cea mai bună modalitate de a se reconecta cu regiunea lui natală este de a face ocălătorie prin Apalași alături de un vechi prieten.

Filmul „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă/ Mission: Impossible – Rogue Nation”, cu Tom Cruise în rolul principal, a coborât o poziție, până pe locul al patrulea, cu încasări de 7,15 milioane de dolari. În cel de-al cincilea film din franciza de acțiune „Misiune: Imposibilă”, regizat de Christopher McQuarrie, agentul Ethan Hunt trebuie să lupte împotriva Sindicatului, o puternică organizație criminală.

Pe poziția a cincea în box office-ul nord-american s-a situat o altă premieră, „Transportatorul: Moștenirea/ The Transporter Refueled”, de Camille Delamarre, cu Ed Skrein în rolul principal, care a avut încasări de 7,13 milioane de dolari. Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari și tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleași trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume și nu deschide pachetul. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna și cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna și acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanți de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl în această cursă plină de acțiune de pe Riviera Franceză, potrivit cinemagia.ro.

„No Escape”, un film de acțiune, cu Owen Wilson, Michelle Monaghan și Pierce Brosnan în rolurile principale, s-a situat pe locul al șaselea, cu încasări de 5,44 milioane de dolari de vineri până duminică. În noua lor casă de peste ocean, o familie americană se trezește prinsă în mijlocul unei lovituri de stat și caută frenetic scăparea dintr-un mediu în care străinii sunt imediat executați.

„Agentul de la U.N.C.L.E./ The Man from U.N.C.L.E.”, cel mai recent film al regizorului Guy Ritchie, a pierdut un loc și a coborât pe poziția a șaptea, cu încasări de 3,44 de milioane de dolari. Cu Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill și Alicia Vikander, filmul este inspirat din popularul serial difuzat în 1960, a cărui acțiune este plasată în plin Război Rece, având în prim-plan rivalitatea dintre doi agenți de top ai CIA și KGB, care sunt nevoiți să lase deoparte vechile conflicte și să facă echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, potrivit cinemagia.ro.

Poziția a opta în box office-ul nord-american este ocupată de o altă premieră, animația „Un gallo con muchos huevos”, în regia lui Gabriel Riva Palacio Alatriste, care a avut încasări de 3,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „Sinister 2”, regizat de Ciarán Foy, a coborât de pe locul al cincilea pe al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,37 milioane de dolari de vineri până duminică. „Sinister 2” este urmarea înspăimântătoare a horror-ului „Sinister” din 2012. După evenimentele șocante din Sinister, Bughuul, spiritul răului, continuă să se răspândească cu o viteză uluitoare. Noua povestire redă o cursă teribilă împotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia și crima aduse de Bughuul și locotenenții săi, copiii-fantomă, precizează cinemagia.ro.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele din America de Nord la sfârșitul săptămânii trecute este completat de filmul de animație „Întors pe dos/ Inside Out”, de Pete Docter și Ronaldo Del Carmen, care a avut încasări de 3,14 milioane de dolari. Potrivit site-ului cinemagia.ro, filmul spune povestea lui Riley, o fetiță veselă și lipsită de griji, a cărei viață este dată peste cap atunci când trebuie să își ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților ei, complet depășiți de situația fetiței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...