Un hoț a decis să jefuiască un magazin din Marea Britanie. Ce a urmat îl va marca pentru tot restul vieții

Publicat: 15/04/2015, 15:54

Kyle Iveson a intrat într-un magazin și i-a cerut lui Karen Brown, mama fostei sale prietene și totodată bunica fiicei acestuia, banii din casa de marcat. Bărbatul a încercat să-și ascundă identitatea folosindu-se de o voce mai subțire, dar fosta soacră l-a recunoscut și l-a denunțat la poliție, scrie Daily Mail.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul în vârstă de 24 de ani o amenință pe femeia de 54 de ani cu un cuțit, în magazinul Thorougoods, situat în Cliheroe, Lancashire.

Individul a fugit cu suma de 650 lire sterline, dar a fost prins rapid de oamenii legii și și-a recunoscut fapta. Poliția l-a acuzat pe Iveson de tâlhărie și deținerea de arme albe și acesta va ispăși o pedeapsă de trei ani după gratii.

„Urla și înjura tot timpul, așa mi-am dat seama că este fostul meu ginere. Avea un anumit mers și purta o eșarfă pe față, l-am recunoscut de la un kilometru. A fost naiv și a crezut că n-o să-l recunosc”, a povestit fosta soacră a infractorului.

Doamna Brown îl cunoștea pe Iveson de câțiva ani, după ce fiica sa a avut o relație de un an cu el, în urma căreia a rezultat un copil. Avocatul lui Iveson, Adam Lodge, a declarat că tânărul a comis furtul pentru a-și cumpăra heroină, drog de care este dependent. „Regretă fapta comisă și menționează că nu a vizat-o în mod special pe fosta sa soacră”, a spus Lodge.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase