Un hoț a fost nevoit să cumpere un cheeseburger de la McDonald’s pentru a primi banii din casa de marcat

Un hoț a fost nevoit să cumpere un cheeseburger de la McDonald's pentru a primi banii din casa de marcat
Publicat: 09/10/2019, 15:48

Daniel Parra-Braun, de 37 de ani, a intrat în McDonald’s-ul din Coventry și s-a prefăcut că ține o armă sub haină, scrie telegraph.co.uk.

Acesta i-a arătat vânzătorului un bilet pe care scria: „Sunt înarmat. Dă-mi imediat banii din casa de marcat”.

Casierul i-a spus că nu-l poate servi dacă nu comandă ceva, iar hoțul a cumpărat un cheeseburger de o liră, cerând restul la o bancnotă de 5 lire.

După ce a încasat banii pe comandă, casierul i-a dat hoțului cele 136 lire din casa de marcat, după care infractorul a fugit.

Parra-Braun a fost încarcerat marți pentru cinci ani, după ce a recunoscut comiterea a două jafuri și două tentative de tâlhărie.

Jaful de la McDonald’s a fost unul din cele patru fărădelegi comise de bărbat în doar 12 ore, în iunie 2018, înainte să fie arestat.

Acesta a încercat să mai fure bani de la un alt McDonald’s, dar și de la o unitate William Hill și alta Premier Inn.

Acesta a fugit de la pariori cu 170 lire, dar cei de la McDonald’s și Premier Inn a refuzat să îi dea banii.

Ian Windridge, avocatul hoțului, a declarat însă că acesta are probleme: „Are dereglări psihice, dar acestea nu au contribuit la comiterea faptelor, dar nici nu au necesitat tratament medical”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult