Un instalator a fost chemat la casa unei bătrâne de 91 de ani pentru a repara un boiler. Când a văzut factura, fiica femeii a rămas perplexă

Redactor:
Gandul
Un instalator a fost chemat la casa unei bătrâne de 91 de ani pentru a repara un boiler. Când a văzut factura, fiica femeii a rămas perplexă
Un instalator a devenit o celebritate pe internet după ce a reparat boilerul unei bătrâne de 91 de ani, bolnave, fără să-i ia bani.

Gestul frumos a fost făcut în orașul britanic Burnley. James Anderson, originar din Liverpool, a reparat boilerul femeii, care suferă de leucemie, și a scris pe factură „Â£0″.

Factura a fost publicată pe Facebook de fiica femeii, Christine Rowlands. Pe hârtie era și un mesaj: „Gratuit pentru această doamnă, în orice circumstanțe. Vom fi disponibili 24 de ore pentru a o ajuta să se simtă cât mai confortabil cu putință”.

Acesta nu este singurul gest frumos făcut de Anderson, potrivit CNN. S-a descoperit că bărbatul a ajutat de-a lungul timpului, prin firma lui, numită DEPHER, mii de persoane vulnerabile sau cu posibilități financiare reduse.

Firma lui, care are prețuri mici și face multe acte caritabile, nu ar reuși să supraviețuiască dacă nu ar primi și donații. Printre organizațiile care au donat se numără și una deținută de regina Elisabeta a II-a. Chiar și așa, DEPHER înregistrează pierderi.

Anderson dă, însă, asigurări că situația este sub control. Pentru el sunt mai importante faptele bune. „Este un înger îmbrăcat în instalator”, a declarat Rowlands.

 

×
Inchide