Un nou caz Florida Woman: O femeie a scuipat peste înghețata din frigiderele unui magazin „rival” și a urinat într-o găleată folosită de angajați

Redactor:
Silviu Bănilă
O femeie din Florida a fost arestată după ce a distrus produse alimentare în valoare de 2.000 de dolari. Aceasta a urinat într-o găleată folosită la înghețata din frigiderele unui magazin „rival" și nu s-a oprit aici.

Jung Soon Wypcha, în vârstă de 66 de ani, a fost arestată luni, 8 iulie 2019, după ce a scuipat, urinat și a pus mucozități din nas în frigiderele cu înghețată, scrie unilad.co.uk.

Femeia de 66 de ani a fost arestată după ce poliția a urmărit imaginile șocante surprinse de camerele de supraveghere, în interiorul Lu Lu”s Ice Cream Shop din Indian Shores.

Wypcha, care conduce un magazin Food Mart din Indian Shores, de vizavi și împărțește baia cu rivalii de la Lu Lu”s Ice Cream Shop, a comis faptele reprobabile în trei zile diferite.

Potrivit documentelor de arestare, femeia a folosit baia de cinci ori, în data de 17 iunie, fără să se spele pe mâini.

După fiecare „aventură” la baie, în imagini se vede cum Wypcha a mers la magazinul „rival”, unde a pus mâinile pe containerele cu înghețată.

Ulterior, în aceeași zi, camerele video au surprins-o în timp ce își băga degetul în nas și atingea înghețata. Mai mult, femeia a scuipat în containerele respective.

În data de 18 iunie, Wypcha a încercat să deschidă o ladă cu înghețată, dar nu a reușit.

A revenit în 22 iunie, când a vrut să folosească baia, dar a găsit ușa închisă și a urinat într-o găleată folosită la înghețată.

A aruncat găleata în chiuveta în care erau mai multe ustensile pentru înghețată și a pus iarăși mâinile pe produsele din frigider.

Wypcha a fost eliberată luni, cauțiunea în cazul ei fiind de 5.000 de dolari pentru comportament neadecvat și 50.000 de dolari pentru „sabotarea” produselor de înghețată. Ambele acuzații reprezintă infracțiuni.

Patronul Lu Lu”s Ice Cream Shop, Paul Chiulli, a declarat că a fost obligat să închidă magazinul timp de cinci zile, pentru a distruge înghețata „contaminată” de femeia răuvoitoare.

Inchide