Florin Badescu
28.10.2015
Magazin

Un nou divorț la Hollywood. O actriță foarte cunoscută divorțează după doar doi ani

Un nou divorț la Hollywood. O actriță foarte cunoscută divorțează după doar doi ani
Actrița americană Halle Berry și cel de-al treilea soț al ei, actorul francez Olivier Martinez, au anunțat joi că au decis să divorțeze, punând astfel capăt unui mariaj care a durat doi ani, informează Reuters.

Acesta este primul divorț pentru Olivier Martinez și cel de-al treilea pentru Halle Berry, în vârstă de 49 de ani, care are un fiu în vârstă de doi ani cu actorul francez. Cei doi artiști au invocat motivul clasic al diferențelor ireconciliabile, precizează site-ul TMZ.com.

„Cu inima grea, am luat decizia de a divorța. Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire și respect unul pentru celălalt și concentrându-ne asupra a ceea ce este mai bun pentru fiul nostru. Fiecare îi dorește celuilalt tot ce este mai bun în viață”, au precizat cei doi actori într-o declarație comună.

Halle Berry este singura actriță de culoare care a câștigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, grație evoluției sale din filmul „Puterea dragostei/Monster’s Ball”.

Halle Berry a început o relație cu Olivier Martinez în 2010, în timpul filmărilor de la producția cinematografică „Valul întunecat/ Dark Tide”. Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 și s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franța, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles.

Actrița americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 – 1997, și cu cântărețul Eric Benet, în perioada 2001 – 2005. Apoi, Halle Berry a avut, în perioada 2005 – 2010, o relație cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Actorul francez Olivier Martinez, în vârstă de 49 de ani, a avut relații cu mai multe femei celebre, precum actrițele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez și Rosie Huntington-Whiteley, cântăreața Kylie Minogue și modelul Goya Toledo.

×
Inchide