Un prezentator TV a adormit în direct, în timpul emisiunii. VIDEO

Un prezentator TV a adormit în direct, în timpul emisiunii. VIDEO
Publicat: 01/09/2013, 20:26
Actualizat: 30/07/2014, 14:01

Tucker Carlson, prezentator la postul american de televiziune Fox News, a adormit în direct, în timpul emisiunii pe care o moderează.

Omul de televiziune a profitat de una dintre pauzele difuzate pe parcursul emisiunii sale și a ațipit. Acesta nu și-a revenit din starea de somnolență când a intrat în direct și nici ceilalți doi colegi de platou nu l-au trezit, notează Huffigton Post.

„Uitați-vă la el. Vă vine să credeți. Chiar doarme”, a spus colegul de emisie, în timp ce colega de platou, printre râsete, abia a reușit să spună: „Nu cred că suntem niște colegi buni în acest moment”.

La 14 secunde de la intrarea în direct Tucker Carlson s-a trezit buimac și și-a reluat emisiunea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. „Bine v-am regăsit. Știu că nu suntem în direct”, a spus Carlson.

„Nu, suntem în timpul pauzei publicitare. Nu ai niciun motiv să te simți jenat”, a fost replica colegei de platou care se abținea cu greu să nu râdă de situația penibilă prin care a trecut omul de televiziune.

„Chiar suntem în direct”, a continuat Carlson, la care colegul său a spus: „în 15 ani de când este această emisiune nu cred că s-a mai întâmplat așa ceva”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase