Un star din seria „Terminator” s-a sinucis la 42 de ani. În trecut, actorul a fost acuzat că a sugrumat-o pe fiica lui Michael Jackson. Mesaj de adio pe Instagram: „Mi-am jucat viitorul la ruletă…”

Redactor:
Silviu Bănilă
Actorul american Isaac Kappy, în vârstă de 42 de ani, s-a sinucis luni dimineață, informează presa americană.

Isaac Kappy a jucat în filme precum Thor și Terminator: Salvation și a fost identificat drept cel care s-a aruncat de pe un pod, luni dimineața, în Arizona, transmite dailystar.co.uk, citând TMZ.

Departamentul de Siguranță Publică din Arizona a confirmat că Isaac Kappy a fost lovit de o camionetă Ford, după ce s-a aruncat de pe podul de pe Transwestern Road.

Înainte de deces, Kappy a distribuit pe Instagram mesaje precum „nu am fost un băiat bun” și „mi-am jucat viitorul la ruletă”.

Starul controversat a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce ar fi „sugrumat-o pe Paris Jackson în timpul unei petreceri”.

Acesta era investigat de poliția din Los Angeles după ce ar fi amenințat-o pe fiica lui Michael Jackson și mai multe alte celebrități.

Actorul a susținut că Seth Green și James Gunn, colegii săi de breaslă, ar fi „pedofili”, într-un clip bizar din luna iulie a anului trecut.

Mai mulți martori ar fi încercat să-l imobilizeze pe Kappy, pentru a nu se arunca de pe pod, dar nu au reușit, informează TMZ.

foto: capturi youtube.com

Inchide