Una dintre cele mai iubite vedete din lume se căsătorește

Una dintre cele mai iubite vedete din lume se căsătorește
Publicat: 17/01/2015, 17:14

Emma Stone și Andrew Garfield, care au o relație de la mijlocul anului 2011, caută un loc potrivit la Roma pentru organizarea nunții lor, la care ar urma să participe doar 25 de invitați, prieteni și membri ai familiei.

„Andrew ar fi foarte mulțumit cu o ceremonie simplă, la primărie, dar Emma vrea ceva mai special, memorabil. Vor să se căsătorească și să întemeieze o familie. Discută aceste lucruri. Se iubesc la nebunie”, a declarat o sursă pentru revista OK!.

Emma Stone, declarată în 2013 și 2014, de revista Forbes, drept cea mai profitabilă actriță pentru studiourile de film de la Hollywood, a fost nominalizată anul acesta la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru prestația din filmul „Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței/ Birdman”. Actrița, desemnată în 2012, de revista Vogue, drept cea mai elegantă femeie din Statele Unite ale Americii, a jucat în filme precum „Uimitorul Om-Păianjen/ The Amazing Spider-Man”, „Culoarea sentimentelor/ The Help”, „Prietenie cu folos/ Friends with benefits”, „Filmul 43: Scandalos/ Movie 43”, „Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2” și „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love”.

Andrew Garfield, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru pentru rolul din franciza „Uimitorul Om-Păianjen/ The Amazing Spider-Man”. Garfield a câștigat un premiu BAFTA, pentru cel mai bun actor, pentru rolul din filmul „Boy A”, din 2007.
A mai jucat în filme precum „Rețeaua de socializare/ The Social Network”, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar, „Să nu mă părăsești/ Never Let Me Go”, „Cealaltă moștenitoare Boleyn/ The Other Boleyn Girl” și „Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus”.