Vă era dor de BREAKING BAD? Vince Gilligan promite un LUNGMETRAJ

Redactor:
Silviu Bănilă
Vă era dor de BREAKING BAD? Vince Gilligan promite un LUNGMETRAJ
Serialul Breaking Bad va inspira un lungmetraj, care ar putea fi difuzat fie în cinematografe, fie în rețelele de televiziune și streaming.

Potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter, creatorul serialului Breaking Bad, Vince Gilligan, lucrează la un film de două ore.

Detaliile despre filmul al cărui nume de cod este Greenbier sunt puține. Nu se știe, de exemplu, dacă starurile serialului, Bryan Cranston și Aaron Paul, vor juca în el.

Gilligan va scrie scenariul, va produce și regiza pelicula. În proiect sunt implicați și Mark Johnson, respectiv Melissa Bernstein, producători executivi ai serialelor Breaking Bad și Better Call Saul.

Potrivit informațiilor citate de THR, filmul va ilustra povestea unui bărbat scăpat din mâinile unor răpitori, care-și caută libertatea. Producția va începe luna viitoare în New Mexico.

Mai mult, Biroul pentru Cinematografie din New Mexico a confirmat că un proiect cu titlul Greenbier va fi filmat în regiune.

Breaking Bad a reprezentat un succes uriaș pentru AMC, toate cele cinci sezoane fiind urmărite cu sufletul la gură de telespectatori. AMC și producătorii Sony TV au dat curs serialului Better Call Saul, cu Bob Odenkirk în rolul unui avocat mărunt, implicat în afaceri cu personaje dubioase, sezonul cinci urmând să ruleze în 2019. Contractul pentru filmul inspirat de Breaking Bad ar valora 50 milioane de dolari.

Dramă premiată cu două premii Primetime Emmy, Breaking Bad spune povestea lui Walter White (Bryan Cranston), un profesor de chimie care, lovit în plin de criza de la mijlocul vieții și vestea unui cancer, începe să încalce legea și devine producător și distribuitor de metamfetamină. În tot acest joc de-a șoarecele și pisica Walter este însoțit de partenerul său de afaceri ceva mai tânăr, Jessie Pinkman (Aaron Paul).

foto: Hepta

Inchide