Vedeta Discovery Joel Lambert, fost membru al trupelor SEAL, vine la București pe 28 februarie

Vedeta Discovery Joel Lambert, fost membru al trupelor SEAL, vine la București pe 28 februarie
Publicat: 23/02/2014, 20:33
Actualizat: 27/03/2019, 11:12

Cei care vor să participe la acest eveniment, organizat de Discovery Networks cu sprijinul UPC România, se pot alătura uneia dintre cele trei echipe formate din „forțe speciale”, care îl vor vâna pe Joel Lambert. Astfel, oricine le poate da o mână de ajutor online urmăritorilor, devenind parte a „creierului” care le va da indicații despre localizarea lui Joel pe teren. Aceștia trebuie să se înscrie pe site-ul www.bucharestmanhunt.discovery.ro, până pe 28 februarie inclusiv.

Pe parcursul urmăririi, participanții vor putea fi alături de Joel Lambert și de „trupele speciale” prin intermediul camerelor care vor filma întreaga acțiune și o vor transmite live prin video streaming pe site-ul dedicat campaniei.

Competiția are și premii – trei dispozitive GPS Garmin MAP 62 care vor fi acordate prin tragere la sorți fanilor care se vor înscrie în competiție.

„Manhunt” este o nouă emisiune care îl urmărește pe Joel Lambert, fost membru al trupelor de elită SEAL, într-o versiune extremă a jocului „de-a v-ați ascunselea”. Având la dispoziție doar ceea ce poate duce într-un rucsac, Joel se întrece cu membri ai celor mai prestigioase trupe militare de elită și echipe de urmărire din lume, încercând să reziste 48 de ore fără a fi prins. Punând în prim-plan fiorul urmăririi, dar și ingeniozitatea permanent alimentată de spaima fugarului de a nu fi prins, programul menține un nivel ridicat de adrenalină.

„Manhunt” va avea premiera duminică, 2 martie, de la ora 22.00.

Filmat în Statele Unite, Polonia, Africa de Sud, Filipine, Panama și Coreea de Sud, fiecare episod îl urmărește pe Joel, care are un oarecare avans la momentul când pleacă dintr-un punct inițial, prestabilit. Cum în joc sunt deopotrivă reputația lui și mândria națională a trupelor de elită care îl urmăresc, miza este extraordinar de ridicată. În mai puțin de două zile, Joel trebuie să ajungă într-un punct final al cursei – de asemenea prestabilit – fiindcă altfel riscă să fie prins. Pentru a supraviețui, el are la dispoziție provizii minime, dar trebuie să-și facă rost pe traseu, prin forțe proprii, de orice altceva îi mai trebuie.

Expert în misiuni de evadare și fugă, Joel identifică și folosește în favoarea sa punctele slabe ale fiecărei unități de elită. Însă misiunea lui este îngreunată pentru că el trebuie să facă față deshidratării, foamei și forțelor naturii.

„Manhunt” este un program produs pentru Discovery Networks International (DNI) de către Discovery Studios. Sarah Davies este producătorul executiv pentru DNI, iar Eddie Barbini și Brian Knappmiller sunt producătorii executivi pentru Discovery Studios.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din una dintre cele mai importante companii media din lume în domeniul programelor non-ficțiune, Discovery Communications. Programele Discovery sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonați din 118 țări, de pe trei continente.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), internet în bandă largă și telefonie în aproximativ 200 de orașe. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.188.300 de clienți ai companiei. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Vremea se schimbă radical în Capitală. Sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Până când ţine...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
Descoperire HALUCINANTĂ în testicule umane! Este de necrezut
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Analiza regelui Carol al II-lea după atacarea Franței de către Germania. „Turcia este singura noastră...
×