Veste tristă pentru Angelina Jolie. Actorul celebru care a jucat alături de ea în „Lara Croft”, înjunghiat pe scenă în sudul Chinei – VIDEO

Veste tristă pentru Angelina Jolie. Actorul celebru care a jucat alături de ea în „Lara Croft, înjunghiat pe scenă în sudul Chinei - VIDEO
Publicat: 20/07/2019, 15:13

Incidentul a avut loc în localitatea Zhongshan din provincia chineză Guangdong. O înregistrare video publicată pe rețeaua de socializare online Weibo arată un bărbat îmbrăcat într-o jachetă neagră care se năpustește pe scenă și îl atacă pe Yam cu un cuțit.

Publicația China Youth Daily scrie că actorul în vârstă de 64 de ani a fost transportat la spital, cu răni la mâini și abdomen, dar nu este în pericol de moarte.

Atacatorul nu a fost deocamdată identificat, însă se pare că acesta l-ar fi confundat pe Yam cu o altă persoană, potrivit unui comunicat al poliției chineze.

Originar din Hong Kong, Yam a fost extrem de lăudat începând cu rolul din filmul „Full Contact” (1992), de Ringo Lam, și și-a făcut debutul la Hollywood în filmul „Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții / Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” (2003), de Jan de Bont, cu Angelina Jolie.

foto: captură youtube.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase