Veste tristă pentru fanii lui Justin Bieber. Artistul renunță la turnee pentru a se dedica vieții personale

Veste tristă pentru fanii lui Justin Bieber. Artistul renunță la turnee pentru a se dedica vieții personale
Publicat: 26/03/2019, 15:12

Anunțul a venit în contextul unor zvonuri potrivit cărora acesta ar lucra la un nou album. Bieber le-a confirmat fanilor că pregătește un nou material discografic, dar a susținut că renunță la turnee pentru a se concentra asupra sa și a sănătății lui mintale.

El a declarat că este conștient că fanii și-au dat seama că nu a fost într-o stare psihică bună la ultimele sale spectacole, adăugând că admiratorii săi nu merită să fie nefericiți. „Voi plătiți bani pentru a veni și a avea parte de un concert plin de energie, de viață și distractiv, iar eu nu am fost în stare să vă ofer acest lucru în ultima parte a turneului”, a susținut el.

Cântărețul a mai spus că va pune accent pe rezolvarea unor probleme personale profunde, într-un efort de a-și consolida căsnicia cu fotomodelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018.

Bieber a mai declarat că vrea să se schimbe și pentru a deveni tipul de tată pe care și-l dorește, confirmând astfel informații potrivit cărora el și Baldwin își doresc copii.

Declarațiile au venit la puțin timp după ce Bieber a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă și i-a rugat pe fanii săi, prin intermediul rețelei de socializare online Instagram, să se roage pentru el. Mesajul a venit la câteva luni după ce au apărut informații potrivit cărora acesta se tratează pentru depresie.

În 2017, Justin Bieber și-a întrerupt brusc un turneu – Purpose World Tour -, deși mai avea de susținut 14 concerte. Informații despre problemele sale de sănătate au apărut încă de pe atunci.

Justin Bieber a copilărit în orașul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câștigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.