Viața mondenă din 2018, între NUNTA și DIVORȚUL anului

Viața mondenă din 2018, între NUNTA și DIVORȚUL anului
Publicat: 24/12/2018, 14:26
Actualizat: 25/03/2019, 20:10

Nunta prințului Harry al Marii Britanii cu actrița Meghan Markle, vestea că cei doi vor deveni părinți și divorțul actorilor americani Jennifer Aniston și Justin Theroux se numără printre evenimentele care au marcat viața mondenă internațională în 2018.

Nunta anului a fost a unui prinț

Prințul Harry (34 de ani), al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și actrița americană Meghan Markle(37 de ani) s-au căsătorit pe 19 mai, la Windsor, într-o ceremonie impresionantă impresionantă, tradițională, dar presărată cu elemente moderne, urmărită de întreaga lume. Ulterior, cei doi au anunțat că vor deveni părinți, copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvară. Actorul american George Clooney și soția sa, avocatul pentru drepturile omului Amal Clooney, ar putea face parte dintre nașii copilului.

Și fratele mai mare al prințului Harry, prințul William, a avut parte de un moment fericit anul acesta, nașterea celui de-al treilea copil al său. Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie cel de-al treilea copil al său, băiețelul primind numele Louis Arthur Charles. Louis de Cambridge este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după frații săi, prințesa Charlotte (2 ani) și prințul George (4 ani) tatăl lor, prințul William, și bunicul lor, prințul moștenitor Charles.

De o nuntă cu fast a avut parte și prințesa Eugenie, fiica ducelui Andrew de York și nepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, care s-a căsătorit cu logodnicul său, omul de afaceri Jack Brooksbank, pe 12 octombrie, la castelul Windsor. Aproximativ 1.200 de persoane au participat la nuntă. Printre invitați s-au numărat ducesa Cambridge și prințul William, ducii Meghan și Harry de Sussex, top-modelul Cara Delevingne, cântăreții Ellie Goulding și Robbie Williams.

De cealaltă parte a lumii, prințesa Ayako a Japoniei a renunțat la titlul nobiliar pentru a se căsători cu un om din popor, iar ceremonia religioasă privată a avut loc pe 29 octombrie. Ayako este a doua prințesă a Japoniei care renunță la titlul nobiliar în ultimii doi ani, pentru a se căsători cu un om din popor, după Mako, fiica cea mare a prințului Akishino și nepoată a împăratului Akihito.

O ceremonie în cea mai mare discreție a fost preferată și de starul pop canadian Justin Bieber, care a ales să își unească destinul cu modelul Hailey Baldwin.

Tot anul acesta au decis să își unească destinele actrița americană Gwyneth Paltrow și producătorul TV Brad Falchuk, după o relație de trei ani. La căsătorie, care a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, au participat vedete precum Cameron Diaz, Robert Downey Jr. și Steven Spielberg.

Anul monden 2018 a debutat cu căsătoria cântărețului Ricky Martin cu Jwan Yosef, un artist suedez de origine siriană, cel care îi este partener de viață de peste doi ani.

Anul 2018 se va încheia cu o altă nuntă: actorul britanic Jason Statham se va căsători cu modelul Rosie Huntington-Whiteley, cu care are o relație din 2010, de Revelion. Cei doi au deja împreună un fiu, Jack.

Vedete care au devenit părinți în 2018

Anul acesta, Charlotte Casiraghi, fiica cea mare a prințesei Caroline de Monaco, a născut un băiețel, acesta fiind cel de-al doilea ei copil și primul pe care îl are din relația cu producătorul de film Dimitri Rassam.

Bebelușul este al șaptelea nepot pentru prințesa Caroline, în vârstă de 61 de ani. Aceasta a devenit de trei ori bunică anul acesta, după ce și Tatiana Santo Domingo, soția lui Andrea Casiraghi, fiul ei mai mare, a născut al treilea copil al cuplului, în aprilie, iar Pierre Casiraghi, fiul ei mai mic, căsătorit cu Beatrice Borromeo, a devenit tată pentru a doua oară, în mai.

În septembrie, actrița britanică Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, a născut o fetiță, aceasta fiind primul ei copil cu soțul său, actorul Daniel Craig, cu care s-a căsătorit în 2011.

Cântărețul britanic Robbie Williams și soția sa, actrița americană Ayda Field, au devenit părinți, pentru a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat, iar copilul, o fetiță, a primit numele Colette „Coco” Josephine, „A fost un drum lung și dificil să ajungem aici, din acest motiv nu am vorbit despre asta. Familia are diverse forme, iar această micuță doamnă, care, biologic, este a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi veșnic recunoscători”, a anunțat Field.

În octombrie, actrița americană Kate Hudson a născut o fetiță, aceasta fiind al treilea ei copil și primul pe care îl are cu actualul iubit, muzicianul Danny Fujikawa, cu care are o relație de un an și jumătate.

În august, actorul american Richard Gere(68 de ani) și soția sa, activista spaniolă Alejandra Silva (35 de ani) au anunțat că așteaptă primul lor copil. Gere și Silva s-au căsătorit civil în aprilie.

Actrița americană Eva Longoria, vedetă a serialului de succes „Neveste disperate/ Desperate Housewives”, a născut, în iunie, primul ei copil, un băiețel care a primit numele de Santiago Enrique, Actrița este căsătorită cu José Antonio „Pepe” Bastón, în vârstă de 49 de ani, președinte al Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină.

Au mai devenit părinți anul acesta actrița Kirsten Dunst – un băiețel, primul copil al acesteia și al logodnicului ei, Jesse Plemons, dar și actorul britanic Hugh Grant – al cincilea – care în 2018, s-a căsătorit pentru prima dată, cu partenera sa de viață, producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein.

Și-au spus adio!

Dacă nunta anului a fost cea a ducilor Meghan și Harry de Sussex, divorțul anului este cel al actorilor americani Justin Theroux și Jennifer Aniston. Cei doi actori au anunțat, pe 15 februarie, că s-au despărțit. „Într-un efort de a minimaliza orice alte speculații, am decis să anunțăm că ne-am despărțit”, se arata într-un comunicat transmis presei de cei doi actori. „Decizia a fost mutuală și luată cu dragoste, la sfârșitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-și continue neprețuita prietenie.”

Totodată, actorii și dansatorii americani Channing Tatum, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață pe 2012, și Jenna Dewan Tatum au anunțat că „au ales în mod drăgăstos să se separe”, după o căsnicie care a durat nouă ani.

La începutul lunii decembrie, actorii americani Angelina Jolie și Brad Pitt, aflați în proces de divorț, au ajuns la o înțelegere privind custodia celor șase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. În august, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul acestui an. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate „regulat”. La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie „încearcă să manipuleze presa”.

Printre despărțirile anului s-au mai numărat cea a cântăreței Ariana Grande de actorul de comedie Pete Davidson, cea a actriței americane Alicia Silverstone de muzicianul Christopher Jarecki, după 20 de ani, și cea a actorului și producătorului Dave Abrams de actrița americană Jennie Garth, după o căsnicie care a durat aproape trei ani.

De asemenea, actorul american Robert De Niro(75 de ani) și soția sa, actrița și cântăreața Grace Hightower (63 de ani) au decis să divorțeze după 21 de ani de căsnicie. Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al actorului american, care este cunoscut pentru discreția privind viața personală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
Cursul valutar BNR pentru 16 aprilie 2024: Ce se întâmplă pe piața valutară?
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Iată cele mai căutate trăsături la un partener, potrivit științei